Közélet

Kovács Zoltán: Európa problémáit belülről kell megoldani

Kovács Zoltán: Európa problémáit belülről kell megoldani

2017. október 12., csütörtök
Kovács Zoltán: Európa problémáit belülről kell megoldani

Az európai emberek "helyzetbe hozásával", nem pedig kívülről kell megoldani a demográfiai és gazdasági problémákat - hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a kormányszóvivő.

Kovács Zoltán

a vita egyik legveszélyesebb elemeként említette, hogy a német uniópártok munkaerőpiaci folyamatokhoz is kötnék a beengedettek számát. A kérdés túlmutat a migráció témáján, "arról is szól, hogyan képzeljük el az Európai Unió működését, az Európai Unió jövőjét" - mondta a szóvivő. Megjegyezte, az uniós tervezetekből, intézkedési javaslatokból és vezetői megszólalásokból "kísértetiesen köszönnek vissza" a Soros-terv elemei. Hozzátette, a törekvéssel, amelybe évek, évtizedek munkáját fektették a milliárdos szervezetei, "csak hosszú távon lehet megküzdeni", így elhúzódó küzdelemre kell számítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.