Sport

Kosárlabda: Juhos Leventét behívták a válogatottba

Kosárlabda: Juhos Leventét behívták a válogatottba

2017. október 18., szerda
Kosárlabda: Juhos Leventét behívták a válogatottba

A Naturtex-SZTE-Szedeák hivatalos Facebook oldalán jelentette be, hogy Juhos Levente újra meghívták a magyar férfi kosárlabda-válogatottba.

A 26 éves, 208 centis kosaras az idei szezonban 3 mérkőzésen 35.7 perc alatt 9.7 pontot, 8.7 lepattanót és 2 gólpasszt átlagolt. Tavaly 31 bajnokin 30 perc alatt 10.8 pont, 6.1 lepattanó és 1.3 gólpassz voltak a mutatói. A

BB1.hu információi szerint

a

Stojan Ivkovic

vezette szakmai stáb 21 fős bő keretet állított össze, melyet egy héttel a vb-selejtezők előtt szűkít majd 15-16 főre. A teljes névsort később hozza nyilvánosságra az MKOSZ. A mieink Koszovóval, Lengyelországgal és Litvániával szerepelnek majd egy csoportban a novemberben kezdődő kvalifikációk során. Az első mérkőzést 24-én Gdyniában játsszuk a lengyelekkel, majd 26-án a debreceni Főnix Arénában fogadjuk Koszovót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.