Kézilabda: könnyedén győzte le a HLKC-t az SZKKSE + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az első félidőben eldöntötte a két pont sorsát a PC Trade SZKKSE, amely végül kilenc góllal győzte le a HLKC-t az NB I/B Keleti csoportjának Csongrád megyei rangadóján.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 7. forduló

PC Trade Szeged KKSE – Hódmezővásárhelyi LKC 31-22 (18-8)
Szeged, Etelka sor, 100 néző. Vezeti: Fehér Viktória, Répás Georgina.
SZKKSE: Dobó – Berta 7, Bárány 2, Miklós 4, Scheffer 2, Speth 1, Bató 6/1. Csere: Nagy É., Cseh (kapusok), Egervári 1, Zsikó, Molnár 1, Maláti 5, Takács 2. Vezetőedző: Bakó Botond.
HLKC: Dömény-Veress – Szepesi 5/1, Török 1, Lovistyék 8, Herceg 4/1, Kandó 1, Horváth. Csere: Ádász (kapus), Nagy E. 4, Becsei, Földesi. Vezetőedző: Bartók Csaba.
Hétméteres: 3/1 ill. 2/2
Kiállítás: 8 perc ill. 6 perc.

Bakó Botond: “Az első félidőben eldőlt a mérkőzés sorsa, csak az volt a kérdés, hogy a másodikban tudjuk-e tartani a magas szintű játékot. Az első játékrészben kifejezetten elégedett voltam a gyors játékkal, de a védekezés és a kapusteljesítmény is jó volt. A második félidőben viszont visszaestünk, romlott a helyzetkihasználásunk, kevésbé voltunk kreatívak, sokat hibáztunk támadásban. Nyilván kevesen voltunk, négy játékosomra sem számíthattam ma este, ezért a belső pozíciókban elég kevés variációs lehetőségünk volt, ez ütközött ki a második félidőben, de végig uraltuk a mérkőzést és egy percig sem volt kérdés a győzelmünk.”

no images were found

Online közvetítésünk

Előző sztori

A Variety a szórakoztatóipar 500 legbefolyásosabb embere közé sorolja Andy Vajnát

Következő sztori

Kosárlabda: megküzdött a Sopron elleni sikerért a Szedeák + FOTÓK