Kézilabda: egy pontot nyertek az algyői fiúk

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az előző fordulóban kettővel vezetett a Kecskemét elleni végjátékban, ám csak egy pontot szerzett az Algyő. Ezúttal Kovács István játékosai mentettek pontot az Ózd ellen.

A meccs első félidejében 6-6-ig a hazaiaknál volt az előny, ott azonban fordult a játék menete, s a szünetre már három gólos előnnyel vonulhattak az ózdiak. Először tizenhétnél, majd húsznál érték utol őket a vendéglátók, de egyszer sem sikerült átvenni a vezetést. 21-22-nél Kocsis kiegyenlített, majd időt kértek a vendégek negyvenkét másodperccel a lefújás előtt, ezután pedig ismét bevették Kiss kapuját. Már csak nyolc másodperc volt hátra, amikor Kovács István kért időt, s most a bátrakat segítette a szerencse, John Andris a lefújás előtt egy másodperccel egyenlített.

Nem játszott jól az Algyő, kevés kiemelkedő teljesítményt jegyezhettünk fel a csapatból, de végig küzdöttek a srácok, és mint tudjuk „Fortuna fortes adiuvat”, avagy a szerencse mindig a bátrakat segíti.

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport 6. forduló

ContTech FKSE-Algyő- ÓAM-Ózdi KC 23-23 (10-13)
Algyő 200 néző, vezette: Andorka Miklós, Hucker Róbert.
FKSE: KISS O.- VANCSICS 7, Dolezsál 2, Magyar, Valaczkai 2, Gazsó 2, Kocsis 3/2. Csere: Stavri (kapus), Velky 2/1, JOHN 4, Bella, Béleczki, AMBRUS, Döme 1. Edző: Kovács István.
Kiállítás: 6 perc ill. 6 perc.
Hétméteres: 4/3 ill. 1/0.

Kovács István: “Gratulálok a fiúknak, borzasztó nagyot küzdöttek. Úgy gondolom a múlt héten mi vesztettünk, most pedig mi nyertünk egy pontot. Még egyszer gratulálok a srácoknak!”

Előző sztori

Bajnai külügyminisztere vezetheti a baloldalt

Következő sztori

Országszerte tartós esőre, sok felé erős szélre is figyelmeztetnek