Jól kezeli a szigeti futballistákat

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem a tiszaszigeti az első klubja Karsai Anna Enikőnek: a fiatal lány jól érzi magát a futballcsapat öltözőjében.

A szezon kezdete óta Karsai Anna Enikő kezeiben vannak a tiszaszigeti futballisták: persze ennél árnyaltabb a kép, hiszen nem a klubhoz nyáron csatlakozott masszőr miatt áll igen előkelő helyen idén is a tavalyi szezon bronzérmese, de ha a keret tagjai fájdalmakkal küszködnek, akkor Pankához fordulhatnak. “Nem akartam kiszakadni a sport közegéből, ezért döntöttem úgy, hogy masszőrként folytatom. Mazsoretteztem, de egy sérülés közbeszólt, és inkább az érettségire koncentráltam, illetve az is szerepet játsszak, hogy szerettem volna segíteni egy-egy sérülésnél” – mondta portálunknak azzal kapcsolatban, miért választotta ezt a pályát. Masszőr karrierje a Szegedi VSE-nél kezdődött, majd az újszentiváni együttes következett, ahonnan most Tiszaszigetre sodorta a sors. “A vezetőségi tagok közül volt már, akit ismertem, beajánlottak, és megegyeztünk. Jó a kapcsolatom a fiúkkal, bár az elején zárkózott voltam, hiszen egy összeszokott társaságba kerültem. Első pillanattól kezdve segítettek és elfogadtak, hálás vagyok nekik és nagyon örülök ennek” – tért ki a részletekre Karsai Anna Enikő.

Bár egyre több helyen előfordul, hogy a masszőri feladatokat egy hölgy látja el a férfi csapatoknál, azért még mindig különleges helyzet, hogy a férfi futballisták öltözőjében egy lány dolgozik. “Már a SZVSE-nél megtanultam, hogy ne érdekeljen az, hogy ki hol tart az öltözésben. Idő van, és csinálnom kell a dolgomat, hiszen gyorsan kezdődik a meccs, így nem érek rá ezzel foglalkozni. Jó lenne néha nézelődni, de nem szabad. Van, hogy kérik a segítségem a srácok, hazai meccs után azonban inkább éhesek” – tette hozzá nevetve.

Mindez persze nem kis lemondással jár számára, hiszen a hétvégéjéből vesz el időt az, hogy a csapattal tarthasson egy-egy idegenbeli találkozóra, azonban ezt egyáltalán nem így éli meg a szigetiek masszőre. “Egy évet kihagytam a gyúrásból, éreztem, hogy nekem újra szükségem van arra, hogy ezt csináljam. Nem érzem azt, hogy lemondásokkal járna számomra ez a feladat. Szeretnék később saját szalont nyitni, de jól érzem magam a csapatnál” – foglalta össze Karsai Anna Enikő.

Előző sztori

Kosárlabda: nem csak a KTE okozhat fejtörést a Szedeáknak

Következő sztori

Tenisz: alsóházi menetelés Drahota-Szabó Dorkától