Igent mondtak a kübeki csékának + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A pályán és azon kívül is fordulatos nap volt a szombati a csongrádi futballpályán.

Némi meglepetésre 3-0-ra vezetett 40 perc után a Kübekháza a Csongrád TSE III. ellen a Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjának hetedik fordulóbeli találkozóján – a szezonban még nyeretlen vendégek jó és felszabadult játékkal rukkoltak elő, azonban az ezen a napon, hatéves kübekházi pályafutása során először a csapatkapitányi karszalagot is viselő Olajkár József számára aligha adott nyugodtságot az első félidő remek teljesítménye. A szünetben ugyanis arra készült, hogy hosszú hetek készülődései után felteszi a nagy kérdést szíve választottjának. Az első félidő hajrájában megkérdezte a játékvezetőt, hogy mennyi van még a pihenőig: a három perc hallatán azonban már egyre izgatottabbá vált. Végül minden jól alakult: párja, Dóri igent mondott.

“A hobbim a labdarúgás, amit nyolcéves korom óta űzök, ez által úgy gondoltam, biztos, hogy kötődni fog a focihoz a lánykérés. A családom nagy része csongrádi, én is éltem és játszottam is ott. A meccs napján, szombat reggel haraggal váltunk el otthonról, végül abban maradtunk, megbeszéljük a történteket. Meccs után annyit mondott, azt tervezte, hogyha hazaérünk, akkor kirakta volna a szűrömet, mert két héten keresztül a tápéi gyermekotthon és a kollégák bevonásával zajlott a háttérmunka. Nekik, és anyósoméknak is nagy köszönettel tartozom!” – részletezte Olajkár József, aki a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál gyerekfelügyelőként dolgozik civilben.

Kitért rá, nagy volt a félelem benne a meccs kezdete előtt, azonban a meccs közben sikerült kikapcsolnia – persze az utolsó perceket leszámítva. A két és fél éve egy párt alkotó Dóra és József várhatóan másfél éven belül tartják meg a lakodalmat.

A meccs egyébként 3-3-al végződött, a Csongrád a 92. percben tudott egyenlíteni a csere nélkül felálló Kübekháza ellen.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Színházi nyílt napot tartanak Szegeden

Következő sztori

Röplabda: megszerezte első győzelmét a Szegedi RSE

Legutóbbi hasonló cikkek