Sport

Igent mondtak a kübeki csékának + FOTÓK

Igent mondtak a kübeki csékának + FOTÓK

2017. október 2., hétfő
Igent mondtak a kübeki csékának + FOTÓK

A pályán és azon kívül is fordulatos nap volt a szombati a csongrádi futballpályán.

Némi meglepetésre 3-0-ra vezetett 40 perc után a Kübekháza a Csongrád TSE III. ellen a Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjának hetedik fordulóbeli találkozóján - a szezonban még nyeretlen vendégek jó és felszabadult játékkal rukkoltak elő, azonban az ezen a napon, hatéves kübekházi pályafutása során először a csapatkapitányi karszalagot is viselő

Olajkár József

számára aligha adott nyugodtságot az első félidő remek teljesítménye. A szünetben ugyanis arra készült, hogy hosszú hetek készülődései után felteszi a nagy kérdést szíve választottjának. Az első félidő hajrájában megkérdezte a játékvezetőt, hogy mennyi van még a pihenőig: a három perc hallatán azonban már egyre izgatottabbá vált. Végül minden jól alakult: párja, Dóri igent mondott. "A hobbim a labdarúgás, amit nyolcéves korom óta űzök, ez által úgy gondoltam, biztos, hogy kötődni fog a focihoz a lánykérés. A családom nagy része csongrádi, én is éltem és játszottam is ott. A meccs napján, szombat reggel haraggal váltunk el otthonról, végül abban maradtunk, megbeszéljük a történteket. Meccs után annyit mondott, azt tervezte, hogyha hazaérünk, akkor kirakta volna a szűrömet, mert két héten keresztül a tápéi gyermekotthon és a kollégák bevonásával zajlott a háttérmunka. Nekik, és anyósoméknak is nagy köszönettel tartozom!" - részletezte Olajkár József, aki a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál gyerekfelügyelőként dolgozik civilben. Kitért rá, nagy volt a félelem benne a meccs kezdete előtt, azonban a meccs közben sikerült kikapcsolnia - persze az utolsó perceket leszámítva. A két és fél éve egy párt alkotó Dóra és József várhatóan másfél éven belül tartják meg a lakodalmat. A meccs egyébként 3-3-al végződött, a Csongrád a 92. percben tudott egyenlíteni a csere nélkül felálló Kübekháza ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.