Írjon nekünk
Nemzeti Konzultáció

Sport

Hatalmasat úsztak a Hódok + FOTÓK

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A gyulai Várfürdő Kupán tették oda magukat a Hód Úszó SE versenyzői a hétvégén. A csapatnak sikerült a hatodik helyet megszerezni a pontversenyben. A nemzetközinek mondható versenyen összesen 17 egyesület 1300 rajtját láthatta a sportszerető közönség.

A Hódok közül Ádándi- Kiss Gyula, Bajusz Andi, és Csókay Miklós tanítványai vettek részt.

Bajusz Andi csoportjából 14 versenyző indult, összesen 37 rajttal. Ebből 27 javítás és 10 legjobb időtől való elmaradás született. Volt két versenyző, akik most indultak először, Kovács Janka és Kovács Anna, utóbbi egy oklevéllel is gazdagodott 50 m mellúszásban elért eredménye alapján (6.) Dobogós helyezést értek el: Rabie Ádám 50 m gyorson és 50 m háton 3. helyezett lett. Antal Zsófia 50m mellen 3., Szabó Marcell 50 méter háton 2. helyezett lett. Okleveles helyezettek: Fenyvesi Lotti 50m gyors 5,. 50m hát 4., Kovács Anna 50 m mell 6., Kozma Jázmin 50m gyors, mell 4.hely, Rabie Ádám 50 méter mell 5. Szabó Marcell 50 m mell 6. hely. Antal Zsófia 100m mellen 5. bronzjelvényes szintet ért el. Korsós Barnabás 100 m mellen 5. lett.

„A csapattal összességében meg vagyok elégedve, sajnos mindig van olyan versenyző, akinek a vártnál rosszabbul sikerül a verseny. Ennek ellenére jónak értékelem a gyerekek teljesítményét, főleg hogy külön nem is készültünk a megmérettetésre. Köszönet a szülőknek is a munkájukért„ –értékelte a versenyt az edző.

A versenyen indultak, de eredményt nem értek el ebből a korosztályból: Bánfi Laura, Bánfi Brenda, Szabó Nóra,Jakab Dániel, Galli Dávid, és Juhász Ádám.

Csókay Miklós két versenyzőjének kivételével a teljes csapat ott volt Gyulán, összesen 52 indulásuk volt. Tíz érmet nyert a csapat. Aranyérmet hozott Hollós Fruzsina 100 méter mellúszásban. Ezüstérem 4 született: Kérdő Luca 100 mell, Zsótér Bettina 50 mell, 50 hát és 50 pillangón hozták el a második helyet. Bronzból 5 érem ütötte a Hódok markát: Hollós Fruzsina 100 gyors, Kérdő Luca 100 gyors, Pászti Alex 100 gyors, Korsós Katalin 100 hát és Tót Emma 100 pillangón hozta el a harmadik helyet.

Ádándi- Kiss Gyula csapatából heten vettek részt a versenyen. A mágikus szám szép eredményeket is hozott. A 2001-es születésű Varga Brigitta mellen elérte a harmadik helyet, Zsótér Bettina pedig saját korosztályában (2004) ezüstérmet vehetett át, melyet pillangóban is megismételt. A fiúk közül Tót Csaba 100 méter mellen harmadik lett, de Barna Máténak is jól sikerült a verseny, ugyanis 100 gyorson bronz, míg 100 mellen aranyérmet hozott a csapatnak. Ugyancsak 100 méteres gyorsúszásban lett harmadik Pászti Alex, míg Tót Csaba jó hajrával szerezte meg ugyanezt az érmet 100 mellen. Horváth Ákos pedig ezüst és bronzérmet is szerzett a Hódoknak.

A következő verseny november 18-19-én lesz Hódmezővásárhelyen, a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Tovább olvasom

Balhé

Brutálisan megverték a Fradi korábbi labdarúgóját

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Egy szórakozóhelyen.

Tovább olvasom

Sport

A Szeged-Csanád GA az első győzelemre hajt a Szentlőrinc ellen

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Nem lesz könnyű a baranyai újonc elleni meccs.

Tovább olvasom

Sport

Canellas zsonglőrködött, Mikler labdába harapott: bemutatták a MOL-Pick új mezét – videó!

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Új logó is látható a trikókon.

Tovább olvasom

Aktuál