Sport

Futsal: a legjobb 32 között búcsúztak a szegedi tűzoltók

Futsal: a legjobb 32 között búcsúztak a szegedi tűzoltók

2017. október 17., kedd
Futsal: a legjobb 32 között búcsúztak a szegedi tűzoltók

A rendvédelmi szervek futsal-világbajnokságán a legjobb 32 csapat jelentette a végállomást a szegediek számára.

Ahogyan

arról beszámoltunk

, a hollandiai vb-n szereplő szegedi csapat másodikként lépett tovább a csoportjából: a kuvaiti ellenfelével szemben azonban 5-0-ra alulmaradt az egyenes kieséses szakaszban, így búcsúzni kényszerült. Bár sokáig szoros volt az állás, azonban az utolsó öt percben kapus nélkül, öt a négy elleni játékkal kockáztattak a szegediek, ekkor azonban három kontragóllal Kuvait lezárta a meccset. A szegediek harmadjára vettek részt a világbajnokságon, és most is elérték céljukat azzal, hogy ott voltak a legjobb 32 között, ahol már kvázi profi futsal-csapatokkal kell felvenniük a versenyt. Groenloban profi szervezéssel, minden igényt kielégítő csarnokokban játszhattak a lánglovagok.

A csapat tagjai:

Tombácz Róbert, Bullás Imre, Bodó Mihály, Rasztik Ferenc, Szalma Gábor, Süli Csaba, Katona Balázs (Kiskunfélegyháza), Hadár Attila.

A csapat szponzorai:

Sole-Mizo Zrt., Szegedi K&F Kft., Babós Ora-Ékszer Szalon, GLB Kft., Nagy Gyula famegmunkáló (Szeged-Tápé), OKSE (Országos Katasztrófavédelmi Sport Egyesület).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.