Futsal: a legjobb 32 között búcsúztak a szegedi tűzoltók

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendvédelmi szervek futsal-világbajnokságán a legjobb 32 csapat jelentette a végállomást a szegediek számára.

Ahogyan arról beszámoltunk, a hollandiai vb-n szereplő szegedi csapat másodikként lépett tovább a csoportjából: a kuvaiti ellenfelével szemben azonban 5-0-ra alulmaradt az egyenes kieséses szakaszban, így búcsúzni kényszerült. Bár sokáig szoros volt az állás, azonban az utolsó öt percben kapus nélkül, öt a négy elleni játékkal kockáztattak a szegediek, ekkor azonban három kontragóllal Kuvait lezárta a meccset.

A szegediek harmadjára vettek részt a világbajnokságon, és most is elérték céljukat azzal, hogy ott voltak a legjobb 32 között, ahol már kvázi profi futsal-csapatokkal kell felvenniük a versenyt. Groenloban profi szervezéssel, minden igényt kielégítő csarnokokban játszhattak a lánglovagok.

A csapat tagjai:
Tombácz Róbert, Bullás Imre, Bodó Mihály, Rasztik Ferenc, Szalma Gábor, Süli Csaba, Katona Balázs (Kiskunfélegyháza), Hadár Attila.

A csapat szponzorai:
Sole-Mizo Zrt., Szegedi K&F Kft., Babós Ora-Ékszer Szalon, GLB Kft., Nagy Gyula famegmunkáló (Szeged-Tápé), OKSE (Országos Katasztrófavédelmi Sport Egyesület).

no images were found

Előző sztori

Huszonhetedik az SZTE a QS legfrissebb rangsorán

Következő sztori

A Nemzeti Közművek megvásárolja az ÉGÁZ-DÉGÁZ-t