Ügyfélbarát fejlesztéseket hajtottak végre az e-útdíj rendszerben

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ügyfélbarát fejlesztéseket hajtott végre az e-útdíj rendszerben a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt., az alacsonyegyenleg értesítési funkció minimum értékét 6000 forintra emelte, továbbá a regisztrált felhasználók minden egyes gépjárműhöz telefonszámot rendelhetnek.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. pénteki közleményében hangsúlyozza, hogy a HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszer négy évvel ezelőtti indulása óta folyamatosan fejlesztik az alkalmazott technológiai megoldásokat.

Az alacsonyegyenleg-értesítés szolgáltatás attól óvja meg az úthasználót, hogy lemerüljön a számla egyenlege, és ne legyen fedezete a folyamatban lévő fuvarok útdíjának kiegyenlítésére.

A járművekhez megadott telefonszámon a fuvarozó bevallási közreműködője értesíteni tudja a jármű vezetőjét a fedélzeti egység meghibásodásáról, egyéb műszaki problémákról, hogy még időben orvosolni tudják a problémát – mutat rá a NÚSZ Zrt.

Default thumbnail
Előző sztori

Putyin: Magyarország megerősítette atomerőmű-bővítési szándékát

Default thumbnail
Következő sztori

Szakértő: a dzsihadizmus benne van az iszlám alapműveiben

Legutóbbi hasonló cikkek