Hírzóna

Szolgálaton kívüli rendőrök fogták el a betörőt

Szolgálaton kívüli rendőrök fogták el a betörőt

2017. szeptember 13., szerda
Szolgálaton kívüli rendőrök fogták el a betörőt

Falból kitépett páncélszekrényt próbált meg eltulajdonítani egy helybéli férfi a röszkei postáról. Két szolgálaton kívüli rendőr a közelben fogta el a gyanúsítottat - írja a police.hu.

A 26 éves férfi szeptember 12-én hajnalban a kerítés kibontásával, majd a fotocellás ajtók kifeszítésével jutott be a postára, ahol megpróbálta kinyitni a páncélszekrényt. A feltételezett elkövető nem járt sikerrel, végül egy falba rögzített irattartó széfet bontott ki, majd egy kiskocsira helyezve elvitte azt. A helyszín közelében két szolgálaton kívüli rendőr lett figyelmes a kocsit húzó betörőre, akit – miután szolgálatba helyezték magukat- igazoltattak. A közben kiérkező járőrök őt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, amelynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfi egy korábbi lopással kapcsolatban is beismerő vallomást tett. Ellene nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.