Nyugati fény: Botka elvadítja magától a DK szavazóit

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje újabb beszédet tartott szombaton, amelyben Gyurcsány Ferenc kormányzását ügyetlennek, elvtelennek és tehetetlennek nevezte – írja a Nyugati Fény.

Botka László szombati beszédében azt mondta: meg akarja mutatni, hogy lehetséges megszólítani az elégedetlenek tömegét, és “ki tudjuk fordítani a sarkaiból a világot.” Miközben a mérhető ellenzéki pártokkal nem sikerült szövetséget kötnie, Botka kényszeredetten próbálta felmutatni, micsoda “nagyágyúk” állnak mögötte, így bemutatta Némethné Jankovics Györgyit, Szent-Iványi Istvánt, továbbá Komáromi Zoltánt, Ács Sándornét, valamint Büttl Ferenc szélsőbalos közgazdászt. A várakozásokkal ellentétben viszont nem jelent meg Karácsony Gergely.

Gyurcsány Ferenc kormányzását ügyetlennek, elvtelennek, tehetetlennek és tehetségtelennek nevezte, és azt mondta: “Ígérem, helyrehozzuk mindazt, amit az elmúlt 16 évben a politikusok elrontottak.”

Az állandó gyurcsányozással Botka teljesen elvadítja magától a DK 400 ezer szavazóját, akik nélkül a blog szerzője szerint a leghalványabb esély sincs a kormányváltásra. Vajon kinek az érdeke, hogy így történik? – teszi fel a kérdést a Nyugati Fény.

Előző sztori

Kakast főztek, járdát adtak át Pusztamérgesen + FOTÓK

Következő sztori

Négy embercsempészt fogtak el a rendőrök Ásotthalom közelében