Hírzóna

Megszökött egy rab a nagyfai börtönből

Megszökött egy rab a nagyfai börtönből

2017. szeptember 14., csütörtök
Megszökött egy rab a nagyfai börtönből

Keresik a rendőrök Liptai Józsefet, aki a Szegedi Fegyház és Börtön nagyfai objektumából szökött meg - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást Liptai József ellen. A Szegedi Fegyház és Börtön egyik fogvatartottja szeptember 14-én délelőtt a nagyfai objektum melletti mezőgazdasági területéről szökött meg. A csalás miatt fogvatartott férfi az intézmény melletti parkban végzett munkát, ennek során engedély nélkül távozott a helyszínről. A Szegedi Rendőrkapitányság fogolyszökés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást és elrendelte Liptai József körözését. A férfi 173 centiméter magas, 80-90 kilogramm. Fejformája kerek, haja és szeme színe barna. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható 38 éves férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.