/

Másodszor is Tisza-parti Party Algyőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Második alkalommal rendezik meg Algyőn az ALTE egyesület és az Algyői Önkormányzat szervezésében a Tisza-parti Party-t. A rendezvény célja, hogy bemutassa a Tisza szabadidős és sport, valamint Algyő turisztikai lehetőségeit.

A szervezők szeretettel várnak 0-100 éves korig minden algyőit és nem algyőit, akinek fontos a Tisza, a természet közelsége és a benne rejlő sportolási, valamint rekreációs lehetőségek – mondta el Füzesy István, a főszervező ALTE egyesület elnöke.

Szeptember 9-én, szombaton 10 órától indulnak a programok, a bátrabbak terepfutó versenyen vehetnek részt, ahol 20-40 perc alatt teljesíthetik az akadályokkal teletűzdelt pályát. Ezzel párhuzamosan strandkézilabda versenyt tekinthetnek meg az érdeklődők, míg szintén 10 órától a sárkányhajós csapatok részére nyílt időméri edzési lehetőséget biztosítanak, a közönségnek pedig lehetősége nyílik a kajak és a kenu kirpóbálására.

Kísérő programként az Algyői Off-Road Club tart autós bemutatót, valamint bemutatkoznak a község sportszakosztályai is, az érdeklődők pedig minden sportágat kipróbálhatnak. Ezen felül íjász bemutatóval és viking sakkal is várják az érdeklődőket. 11 órától sajtótájékoztató keretein belül mutatkozik be az FKSE-Algyő férfi kézilabdacsapatának új vezetőedzője és játékosai, valamint Kopasz Bálint is mesél világbajnoki szerepléséről, illetve fontos bejelentést is tesznek az algyői kajak jövőjével kapcsolatban.

Előző sztori

Keresett lehet a hazai alma külföldön

Következő sztori

Juncker Orbánnak: az európai szolidaritás “kétirányú utca”