Sport

Labdarúgás: harmadik hazai meccsén is ikszelt a HFC

Labdarúgás: harmadik hazai meccsén is ikszelt a HFC

2017. szeptember 17., vasárnap
Labdarúgás: harmadik hazai meccsén is ikszelt a HFC

Bár lényegesen több lehetőséget dolgozott ki ellenfelénél, de meg kellett elégednie az egy ponttal a Hódmezővásárhelyi FC-nek a kispesti fakó ellen.

Öt NB I-es kerethez tartozó labdarúgóval érkezett Vásárhelyre a Budapest Honvéd második együttese: közülük Villám Balázs, Tömösvári Bálint, Herjeczki Kristóf és Pölöskei Zsolt is a kezdőben kapott helyet, így alaposan megnehezítették a bajnokságban még nyeretlen HFC dolgát a kispestiek. Ehhez képest remek játékkal rukkolt elő Major László együttese, és mintegy negyed óra elteltével egy begyakorolt figura után Faggyas Milán lőtt egy bombagólt a vendégek kapujába jó húsz méterről - sőt, nem sokkal később Huszár Gergő fejese a kapufán csattant. Ezt csak az első fél óra elteltével bánhatták igazán a hazaiak, amikor egy nagy bedobásra a hosszún érkezett Hegedűs Márk, aki közelről a kapuba pofozta a labdát, ezzel kiegyenlített. A szünet után is inkább a HFC-ről szóét a meccs, a Honvéd II.-nek nem voltak lehetőségei, ám Szilágyi Norberték nem tudtak újra betalálni, így ezúttal sem sikerült három pontot szerezniük, igaz, a játékukra nem lehet panasz. Mindez azt jelenti, a HFC elmozdult az utolsó helyről, a jövő héten pedig egy újabb fakó csapat, a Paks második együttese vár idegenben a csapatra.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Budapest Honvéd MFA II. 1-1 (1-1)

Hódmezővásárhely, vezette: Hanyecz Bence (Pogonyi Ferenc, Flinta Zoltán).

HFC:

Bordás - Kormányos (Kökény, 88'), Huszár, Pataki, Prasler, Szabó D. (Varga B., 67'), Szilágyi, Végh, Mezei, Ablonczy, Faggyas. Vezetőedző: Major László.

Honvéd II.:

Berla - Villám (Darabont, 75'), Gergényi, Nemes, Bodrogi, Tömösvári, Hegedűs M., Herjeczki (Nagy G. - a szünetben), Pölöskei (Novák, 65'), Stoiacovici, Király. Vezetőedző: Pisont István.

Gól:

Faggyas (14') ill. Hegedűs M. (32').

Sárga lap:

Huszár (40'), Varga B. (83') ill. Herjeczki (45'). Major László:

"A játékunkkal elégedett vagyok, de egyszerűen nem tudtuk berúgni a helyzeteinket. Sajnálom, hogy szezonbeli legjobb játékunk nem ért három pontot, ez az eredmény a mi helyzetünkben nem jó.."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.