Labdarúgás: a hajrában bukta el a pontokat a Makó

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hazai pályán szenvedett vereséget a Makói FC az NB III Közép csoportjának ötödik fordulójában. Méhes Tibor együttese az Iváncsától kapott ki 3-2-re.

Jól kezdődött a találkozó hazai szempontból, lendületesen indította a meccset a makói gárda és Babolek Zoltán révén már a hetedik percben megszerezte a vezetést. Néhány perccel később már két gól volt a hazaiak előnye, István László vette be a 11. minutumban az iváncsai kaput. Hiába a jó kezdés, a vendégek még az első félidőben egalizáltak, előbb Majláth Henrik vette be Garamvölgyi kapuját, majd egy szerencsétlen mozdulatot követően Tóth Imre talált be saját kapujába, így negyvenöt perc játék után 2-2-t mutatott az eredményjelző. A második félidőben sokáig nem esett gól, már-már úgy tűnt, hogy megosztoznak a csapatok a pontokon, amikor Balogh László csapott le a 92. percben és mindhárom pontot megszerezte az Iváncsának. Nem vár könnyű feladat a következő fordulóban sem a Makóra, Méhes Tibor együttese a Kozármisleny otthonában lép pályára jövő szombaton.

NB III. Közép csoport 5. forduló

Makói FC – Iváncsa KSE 2-3 (2-2)
Makó, Makó Város Sportcentrum. Vezette: Takács Tamás (Zahorecz Roland, Belicza Bence Péter).
Makó: Garamvölgyi – Lipták, Tóth I., Varga (Tóth T., 59’), Sirokmán, Rakonczai, Széll, István L. (Szil – a szünetben), Bánóczki (Takács J., 82’), Gémes, Babolek. Vezetőedző: Méhes Tibor.
Iváncsa: Dániel Cs. – Balogh L., Kertai, Majláth, Aradi, Folmer (Berényi, 68’), Imrik, Fekecs, Szauter, Pribék, Bartha T. (Cseszneki, 53’). Vezetőedző: Domján Attila.
Gól: Babolek (7’), István (11’) ill. Majláth (36’), Tóth I. (öngól – 39’), Balogh L. (92’).
Sárga lap: Varga (37’), Széll (75’) ill. Kertai (10’), Majláth (73’)

Méhes Tibor: „Sokadszorra vertük meg saját magunkat. A tizenegyedik percben vezettünk 2-0-ra, ragyogóan futballoztunk a huszadik percig, onnantól kezdve viszont mintha elfelejtettünk volna mindent. Teljesen leengedtünk, nem akartunk futni, nem akartunk ütközni, őszintén megmondom, hogy nem tudom mi történt a csapattal. Ezzel együtt a döntetlent tudtuk tartani majdnem végig, majd egy durva egyéni hiba után elbuktuk a találkozót a hosszabbításban. Nehéz egy ilyen találkozó után bármit is mondani.”

Előző sztori

Labdarúgás: a szünet után fordított, és nyert az Ásotthalom + FOTÓK

Következő sztori

Ismét nagy sikert aratott az Algyői Tisza-parti Party