Kosárlabda: először hazai pályán a Kosársuli

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Először lép pályára hazai környezetben a Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Keleti csoportjában.

A szezonban először szerepel hazai pályán szerda este 18.30-kor a Vásárhelyi Kosársuli. Utasi Gábor csapata javítani szeretne az első két fordulóban elszenvedett vereséget követően a Hódtói Sportcsarnokban. Úgy tűnik azonban, hogy nem lesz könnyű dolguk, mivel holnap este az eddig még veretlen MEAFC látogat majd az alföldi városba.

A miskolciakat nem kell bemutatni a hódmezővásárhelyi közönségnek, hiszen a két együttes tavasszal vérre menő ütközetet vívott a Hódtóiban, ahonnan végül a Drahos Gábort is soraiban tudó borsodiak távoztak egy pontos diadallal. Az NB I/B keleti csoportjának akkori élcsapatai közül a Miskolc ott folytatta, ahol tavaly abbahagyta: előbb a PVSK-Kronosz Kiadó ellen, majd Nagykőrösön hagyták el sikerrel a parkettet. Galló, a vásárhelyi nevelésű Szögi, Máté, és az örök ifjú, korábbi kosársulis kedvenc, Drahos Gábor pörgött igencsak jó ritmusban. A kvartett a gárda eddig szerzett 167 pontjából 135-öt szorgoskodott össze.

A Hódmezővásárhelynél viszont sokat változott a képlet, a két elvesztett meccsen eddig mindössze Varga Zalán nyújtott stabil teljesítményt. A kék-sárgák távolról is bátran tüzelő kosarasa 40 pontot termelt eddigi két riválisuk kárára. Ez azonban édes kevésnek bizonyult, mivel nem igazán talált társakra az ellenfelek életének megkeserítésében. A második mérkőzésen biztató volt, hogy a szezonnyitón betliző Szabó Péter már tavalyi önmagát idézte, és hogy az együttes tekintélyes hátrányból tudott majdnem fordítani. Mindez azonban kevés lehet az az üdvözséghez, ahhoz ugyanis még további 3-4 vezért kellene találnia a Kosársulinak.

És hogy sikerülhet-e mindez? Az majd szeptember 27-én szerdán este 18.30-kor derül ki a Hódtói Sportcsarnokban, ahová a belépés ezúttal is ingyenes lesz.

Default thumbnail
Előző sztori

Három Csongrád megyei döntőse is van az Aranyanyu Díjnak

Default thumbnail
Következő sztori

Molnár nem érti, miért utasították el Botka ajánlatát

Legutóbbi hasonló cikkek