Kézilabda: súlyos KSZSE vereség Gödön

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A biztató első heti játékot nagyon sima vereség követte a KSZSE-nél a női kézilabda NB I/B Keleti csoportjának második fordulójában.

A szegediek bizakodva készültek a mérkőzésre, hiszen az első fordulóban pontot szereztek, míg a hazaiak súlyos vereségbe szaladtak bele Orosházán. A találkozó első része még szoros, izgalmas mérkőzést hozott – bár már ekkor is voltak hibák – de Fodor védései életben tartották a reményeket a hazai pálya minden előnyét élvező Gödi csapat ellen. A félidő hajrája buta hibákkal zárult, így gyakorlatilag ekkor eldőlt a találkozó. A második játékrészben elveszítette tartását Gaál Adrienn csapata és nagyarányú vereséget szenvedett. Szombaton a kiváló játékerőt képviselő Eger érkezik az Etelka sora, a 18 órakor kezdődő találkozónak sem a szegediek az esélyesei, de ahogy mondani szokták, a labda kerek.

NB I/B női kézilabda bajnokság Keleti csoport 2. forduló

Gödi SE – Kézilabda Szeged SE 37–17 (18-10)
Göd 100 néző. Vezette: Búza Bence, Cseszregi Bence.
KSZSE: FODOR– Kónya, Csoknyai 1, Lukács 5, Dobó 3, Csáki 1, Szűcs 3. Csere: Luczo (kapus), Szeder 1, Mike 1, Farkas Kitty, Szabó, Kocsis 1, Papp, Karácsonyi, Forgó 1. Edző: Gaál Adrienn.
Hétméteres: 5/3 ill. 3/3.
Kiállítás: 2 perc ill. 8 perc.

Gaál Adrienn: “25 percig harcoltunk, bár addig sem volt tökéletes a játékunk. Ezután semmi sem jött össze, még az ág is húzott minket. Ekkora különbség nincs a két csapat között.”

Default thumbnail
Előző sztori

Még mindig magas a parlagfű pollenkoncentrációja

Következő sztori

Szent-Györgyi Albertre emlékeztek+ FOTÓK

Legutóbbi hasonló cikkek