Kedden is viharkárokat számoltak fel a tűzoltók

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy újszegedi iskolában tűzoltáshoz riasztották az egységeket – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Negyvenhat embernek kellett elhagynia az iskola épületét kedden délután Szegeden, amikor tűz keletkezett az egyik földszinti osztályteremben. A szegedi egységeket riasztották a helyszínre, a tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzesetben nem sérült meg senki, az épület átszellőztetését követően mindenki visszatérhetett az intézménybe.

A hétfői viharkárok felszámolása kedden délelőtt is folytatódott Csongrád megyében. A hétfő éjszakai tíz műszaki mentést kedden további tizenkét bejelentés követte. Legtöbb helyen a kidőlt fák és a leszakadt faágak miatt riasztották a tűzoltókat. Szegeden többek között a Szövő utcában, a Ladvánszky utcában és a Boldogasszony sugárúton végeztek beavatkozásokat a tűzoltók, Hódmezővásárhelyen pedig a Gerle, a Görbe és a Petőfi utcából is érkezett lakossági bejelentés. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Default thumbnail
Előző sztori

Pásztor István: nem tudunk jobbat az összefogásnál

Default thumbnail
Következő sztori

Kamionban bújtak meg a határsértők

Legutóbbi hasonló cikkek