Hírzóna

Előzetesbe kerülhet a rendőröket késsel fenyegető férfi

Előzetesbe kerülhet a rendőröket késsel fenyegető férfi

2017. szeptember 6., szerda
Előzetesbe kerülhet a rendőröket késsel fenyegető férfi

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség az előzetes letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki vasárnap kora délután Hódmezővásárhelyen késsel fenyegette meg a vele szemben intézkedő rendőröket.

A gyanú szerint szeptember 3-án, a kora délutáni órákban, a gyanúsított hódmezővásárhelyi lakásához korábban kihívott mentőszolgálat munkatársai az együtt nem működő gyanúsítotthoz rendőri segítséget kértek. A kiérkező rendőrök bementek abba a szobába, ahol a gyanúsított tartózkodott, és azt észlelték, hogy a gyanúsított mindkét kezében egy-egy nagy méretű konyhakést tartott, amelyekkel támadólag megindult a rendőrök felé. A gyanú szerint a gyanúsított többszöri felszólításra és figyelmeztető lövés leadása után sem állt meg, a késekkel a rendőrök felé haladt, őket másfél méterre megközelítette, fenyegetéssel akadályozta a hivatalos személyek intézkedését. A gyanúsított további támadásának megakadályozása érdekében az egyik rendőr a gyanúsítottat lábon lőtte. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a férfi előzetes letartóztatását indítványozta bűnismétlés, valamint szökés, elrejtőzés veszélye miatt. Az indítvány tárgyában a bíróság a mai napon fog döntést hozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.