/

Bűnmegelőzési táncelőadás az IH-ban

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Országos roadshow kereteiben érkezik bünmegelőzési táncelőadás Szegedre.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága számára fontos, hogy a közlekedők minél szélesebb rétegét megszólítsa, ezáltal fel kívánja hívni a figyelmet a mindennapok során rájuk leselkedő veszélyekre, továbbá rávilágít azokra aprónak tűnő rizikófaktorokra, melyeken életek is múlhatnak.

Az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Baleset-megelőzési Bizottsága a Megyei Balesetmegelőzési Bizottságok szervezésében az elmúlt évben indította útjára az „Üzenet a biztonságért” elnevezésű bűn- és baleset-megelőzési roadshowját. A roadshow keretében a New Step Fitnesz Táncstúdió tánccsapata mutat be egy színházi előadást, célirányos bűn- és baleset-megelőzési témájú koreográfiával a fiatalok számára.

Az előadás a nagysikerű Üzenet Táncszínház előadásában látható. A lányok a New Step táncstúdió növendékei, akik aktív versenyzők, komoly sport előélettel rendelkeznek, fitnesz és akrobatikus tánc tapasztalatukat remekül tudják hasznosítani sajátos üzeneteket tartalmazó táncaikban is. Hírnevüket egy országos televízió csatorna tehetségkutató műsorával alapozták meg, ahol hétről-hétre jól szerepelve egészen a döntőig meneteltek.

A tánccsoport több produkciót mutat be célirányosan bűn,- és baleset-megelőzési témájú koreográfiával. Az előadások programját színesíti az egyes produkciók közti beszélgetések. A műsorvezető Kovács Róbert színművész, aki szakembereket szólít a színpadra és együtt vezetik fel a soron következő előadás témáját, amit ezt követően a tánccsoport bemutat. Az előadást szeptember 29-én, pénteken, 11 órától tartják az IH Rendezvényközpontban.

Fotó: New Step Fitnesz Táncstúdió Facebook

Előző sztori

Irodalmi estet rendeznek a Milleniumi kávéházban

Következő sztori

Kontrát: a “Soros-tervnek” része a határzár lebontása