Közélet

Bilincsben érkezett meg Czeglédy Csaba Veszprémbe

Bilincsben érkezett meg Czeglédy Csaba Veszprémbe

2017. szeptember 15., péntek
Bilincsben érkezett meg Czeglédy Csaba Veszprémbe

Bírósági meghallgatáson vett részt Czeglédy Csaba a Veszprémi Járásbíróságon egy szombathelyi hetilap újságírója és informátora ellen folytatott per keretein belül - közölte a PestiSrácok.

A

hírportál szerint

Gyurcsány Ferenc

és

Botka László

ügyvédje rágalmazás miatt magánvádlóként indított pert egy szombathelyi hetilap újságírója és informátora ellen, még az őrizetbe vételét megelőzően. Az első meghallgatást tartották meg az ügyben pénteken a Veszprémi Járásbíróságon. Beidézték a feljelentetteket, a lapcsoport vezetését, az újságírót és a szombathelyi lapnak nyilatkozó informátort is.

Czeglédy Csaba

maga ragaszkodott ahhoz, hogy legyen jelen a meghallgatáson, de mivel előzetes letartóztatásban van, rabszállítóval vitték a helyszínre, rabszíjon, bilincsben érkezett meg. A bíróságon menyasszonya, aki egyben ügyvédje is, valamint

Mécs Imre

és felesége várta. https://www.youtube.com/watch?v=vMl_fHvTCgI

Fotó: PestiSrácok.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.