Hírzóna

Biciklitolvajt keresnek a rendőrök

Biciklitolvajt keresnek a rendőrök

2017. szeptember 12., kedd
Biciklitolvajt keresnek a rendőrök

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki egy külvárosi élelmiszeráruház hátsó udvaráról ellopott egy kerékpárt - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feltételezett elkövető augusztus 3-án délelőtt az áruház hátsó udvarára bement, ahonnan egy női vázas, Atala típusú kerékpárt tulajdonított el. A helyszínen működő térfigyelő kamerarendszer

felvételt

készített az elkövetőről. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.