Baleset okozóját keresi a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki balesetet okozott Mórahalom belterületén.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen gépkocsivezető július 16-án 21 óra 15 perckor egy kerékpáros előzése során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért a biciklist elsodorta Mórahalom belterületén, a Munkácsy Mihály utcában. A kerékpáros a balesetben súlyos sérülést szenvedett – írja a police.hu.

A feltehetően szürke színű, Seat típusú személyautó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Előző sztori

Öt kilogramm marihuánát találtak egy szerb férfi autójában Röszkén

Következő sztori

Halász: középpontban a migráció és annak megakadályozása