Hírzóna

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Baleset okozóját keresi a rendőrség

2017. szeptember 19., kedd
Baleset okozóját keresi a rendőrség

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy személyautó sofőrjének azonosításában, aki balesetet okozott Mórahalom belterületén.

A Szegedi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen gépkocsivezető július 16-án 21 óra 15 perckor egy kerékpáros előzése során nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért a biciklist elsodorta Mórahalom belterületén, a Munkácsy Mihály utcában. A kerékpáros a balesetben súlyos sérülést szenvedett - írja a police.hu. A feltehetően szürke színű, Seat típusú személyautó sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.