Közélet

Akácos gyulladt ki Szegeden

Akácos gyulladt ki Szegeden

2017. szeptember 1., péntek
Akácos gyulladt ki Szegeden

Négy tűzesethez és két műszaki mentéshez riasztották a tűzoltókat csütörtök - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Délelőtt Szegeden, a Lövölde úton akácos aljnövényzete égett mintegy 500 négyzetméteres területen. A tüzet a kiérkező szegedi hivatásos tűzoltók oltották el. Néhány perccel dél előtt a szegedi Dugonics téren égett kisméretű szemetes kuka. A helyszínre érkező szegedi tűzoltó egység percek alatt elfojtotta a lángokat. Makó közelében, a Maroslelére vezető út mellett száz négyzetméteren égett a száraz fű: ott a makói hivatásos tűzoltók avatkoztak be. A szegedi Adai utcában egy 25 méter magas nyárfa egyik ága szakadt le, és veszélyeztette a forgalmat. A mintegy 40 centiméter átmérőjű ágat a szegedi tűzoltók emelőkosárról, láncfűrész segítségével távolították el. Este a szentesi evangélikus templom ereszcsatornája sérült meg. A szerkezet egy darabja a járda fölött lógott, veszélyeztetve a gyalogos forgalmat. A szentesi hivatásos tűzoltók létraszerről avatkoztak be és szüntették meg a veszélyes helyzetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.