Közélet

Agrármarketing Centrum: szakmai nap az élelmiszeripari kiállításon

Agrármarketing Centrum: szakmai nap az élelmiszeripari kiállításon

2017. szeptember 13., szerda
Agrármarketing Centrum: szakmai nap az élelmiszeripari kiállításon

Idén első alkalommal szervez szakmai napot a Földművelésügyi Minisztérium (FM), az Agrármarketing Centrum és az Agroinform.hu mezőgazdasági portál a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK) megelőző napon, szeptember 19-én - közölte az Agrármarketing Centrum szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a szakmai napon a legnagyobb magyarországi agrárszakmai és élelmiszergazdasági döntéshozók, termelők és beszerzők neves szakemberekkel közösen elemzik az agrárium és élelmiszergazdaság üzleti kockázatait és lehetőségeit.

Daróczi László

, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője a közleményben kiemelte: "azt szeretnénk elérni, hogy a kiállításról távozó szakemberek és látogatók egyaránt azzal a benyomással térjenek haza, hogy a 2017-es OMÉK-ra megérte kimenni. Gazdagodtak, gyarapodtak, ismeretek bővültek, és üzleti kapcsolatok létesültek."

Bolyki Bence

, az Agroinform.hu portálvezetője hangsúlyozta, hogy a szakmai napot jelentős érdeklődés övezi mind a mezőgazdasági, mind az élelmiszeripari szereplők körében, amiről a jelentkezők száma egyértelműen tanúskodik, eddig több mint 1100-an regisztráltak. Közölték azt is, hogy a szakmai nap délutánján rendezik meg az I. Magyar Nyitott tér agrár workshopot, amely új, innovatív módszernek számít Magyarországon, a mezőgazdaság területén pedig most alkalmazzák először. A workshop jellegű fórum lehetőséget kínál a résztvevőknek arra, hogy kisebb csoportokban a többi jelenlévővel együtt megoldást találjanak az ágazat legégetőbb problémáira. A csoportokban a beszélgetést moderátorok vezetik, akik kérdésekkel, szavazásokkal inspirálják a résztvevőket a hozzászólásra. Hozzátették, hogy a szakmai napon díjmentesen tekinthetők meg az A és D pavilon kiállítói még a nagyközönség érkezése előtt. Az érdeklődők az eseményre a www.omekszakmainap.hu-n regisztrálhatnak, ahol további információk érhetők el - közölte az Agrármarketing Centrum.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.