Hírzóna

Teherautó okozott balesetet Hódmezővásárhelyen

Teherautó okozott balesetet Hódmezővásárhelyen

2017. augusztus 11., péntek
Teherautó okozott balesetet Hódmezővásárhelyen
baleset_hmvhely

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában hét anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Senki sem sérült meg abban a balesetben, ami augusztus 11-én kora este történt Hódmezővásárhely belterületén. Egy tehergépkocsi sofőrje egy körforgalom külső forgalmi sávját úgy hagyta el, hogy elmulasztotta a kellő körültekintést, és a vontatmánya átlógott a belső sávba, majd az ott közlekedő személyautónak ütközött. A baleset következtében a gépkocsi nekicsapódott az út szélén található gyalogosvédő korlátnak. Ha a jármű méretei, vagy egyéb okok miatt a kanyarodást a szabályoktól eltérően kell végrehajtani, akkor csak fokozott óvatossággal, szükség esetén erre alkalmas irányító személy igénybevételével kell végrehajtani úgy, hogy a bekanyarodó jármű a többi járművet ne veszélyeztesse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.