Szegedi asszonyt ütött el egy autós

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy autós sodort el egy szegedi asszonyt csütörtök délelőtt, a Tárogató utcában kerékpáros és személyautó ütközött.

Könnyen sérült egy szegedi asszony 10 óra 42 perckor, akinek egy helyi kereszteződésben a gyalogosátkelőhelyen nem adott elsőbbséget egy járművezető, és gépkocsijával őt elsodorta – írja a police.hu.

Szintén könnyen sérült egy kerékpáros a szegedi Tárogató utcában 8 órakor, amikor egy személyautó sofőrje nem volt elég körültekintő kanyarodás közben, és a biciklis elé kanyarodott. A kerékpáros nem tudta elkerülni az ütközést és az autónak ütközött, majd elesett.

A nyári időszakban a kerékpárosok és motorkerékopárosok nagyobb számban jelennek meg az utakon. Őket a személyautóknál szokásos passzív biztonságtechnikai megoldások nem védik, ezért fontos a megfelelő védőfelszerelés viselése, a vezetéstechnikai ismeretek fejlesztése. Ismerje meg járművét, tartsa be a közlekedési szabályokat – figyelmeztet a rendőrség. Mindez különösen fontos a kanyarodás és a sávváltás során.

Előző sztori

A keleti és a nyugati egyház szemszögéből vizsgálják a Római levelet Szegeden

Következő sztori

A kánikula után borús, esős idő várható az ünnepi hétvégén