Őrizetben a vásárhelyi betörő

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Két hónapon belül többször lopott egy vásárhelyi ingatlanból egy helybéli férfi. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették – írja a police.hu.

A feltételezett elkövető június 28-a és augusztus 10-e között, három alkalommal járt a hódmezővásárhelyi házban, valamit annak udvarán és melléképületében. Onnan egyebek mellett kipufogódobot, kerékpárt, szeszes ital, edényeket, műszaki cikket, szerszámgépeket, asztalt, utazótáskákat, lámpát és párnákat lopott el.

A tolvaj az eltulajdonított vagyontárgyak közül többet színesfémátvevő helyen értékesített, amelynek során azokat sajátjaként tüntette fel.

A vásárhelyi nyomozók a 21 éves férfit elfogták, a lopott tárgyak egy részét lefoglalták. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellene lopás bűntettének és hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őt a vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Default thumbnail
Előző sztori

Tinifészekkel és SZIN-es kitelepüléssel vár a Somogyi

Default thumbnail
Következő sztori

Forgalomkorlátozások az Algyői Tisza-hídon és Szegeden a 43-as főúton

Legutóbbi hasonló cikkek