Hírzóna

Őrizetben a vásárhelyi betörő

Őrizetben a vásárhelyi betörő

2017. augusztus 22., kedd
Őrizetben a vásárhelyi betörő

Két hónapon belül többször lopott egy vásárhelyi ingatlanból egy helybéli férfi. A gyanúsítottat a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették - írja a police.hu.

A feltételezett elkövető június 28-a és augusztus 10-e között, három alkalommal járt a hódmezővásárhelyi házban, valamit annak udvarán és melléképületében. Onnan egyebek mellett kipufogódobot, kerékpárt, szeszes ital, edényeket, műszaki cikket, szerszámgépeket, asztalt, utazótáskákat, lámpát és párnákat lopott el. A tolvaj az eltulajdonított vagyontárgyak közül többet színesfémátvevő helyen értékesített, amelynek során azokat sajátjaként tüntette fel. A vásárhelyi nyomozók a 21 éves férfit elfogták, a lopott tárgyak egy részét lefoglalták. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmények elkövetését. Ellene lopás bűntettének és hamis magánokirat felhasználása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Őt a vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.