Vélemény

Olasz meló

Olasz meló

2017. augusztus 31., csütörtök
Olasz meló

A jobbközép olasz polgármesterek büntetik, aki migránsokat akar befogadni! Tért hódít az Európát fojtogató bevándorlással kapcsolatos magyar gondolkodás.

Magyarul tanul Itália! No persze nem kicsiny, gyönyörű nyelvünk indult őseink nyomán kalandozó hadjáratra, az Európát fojtogató migrációval kapcsolatos magyar gondolkodás hódít egyre inkább tért. Persze nem is csoda, hisz levegő után kapkod az iszlamizációtól fuldokló Nyugat-Európa. Úgy tűnik, az olaszoknál végleg betelt a pohár. Most már nem válogatnak az eszközökben, mert belátták, romlásba sodorják magukat, ha nem állnak ellen az áradatnak. Először a partjaik felé tartó migránsszállító hajókkal szemben kezdtek végre keménykedni, majd Rómában vízágyúkkal kergették szét az egyik pályaudvar környékét gyakorlatilag elfoglaló migránsokat. Velence polgármestere a sűrűsödő európai terrorcselekmények láttán odáig ment, hogy felszólította a rendőröket, gondolkodás nélkül lőjék le azt, aki „Allahu akbart” kiáltozik. Az olasz jobboldal megértette, miért harcol éve óta Magyarország a kötelező betelepítés ellen. Ahogy hazánk és a visegrádi országok nem kérnek semmiféle kvótából, úgy a jobbközéphez tartozó olasz polgármesterek is egyre-másra mondják ki: joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni, és kivel nem. A baloldali római kormány bevándorlók tízezreit osztaná szét az önkormányzatok között, a többség azonban fityiszt mutat. Nem is akárhogy! Michela Rosetta, San Germano Vercellese polgármestere bejelentette, pénzbírsággal sújtja azokat a személyeket és szervezeteket, akik és melyek az önkormányzat területén migránsokat akarnának befogadni. Úgy véli ugyanis, hogy „a menedékkérők elhelyezése veszélyt jelenthet a közbiztonságra”. A Senagót vezető Magda Beretta azzal utasította el a migránsok befogadását, hogy az olaszok lakáshoz juttatását tekinti elsődleges feladatának. Meg akarnak maradni keresztény európainak. Az életfunkciók tehát még működnek. A beteg nem reménytelen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.