Lopás gyanúsítottját keresik a szegedi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

tarjanvaros_tolvaj

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy szegedi áruházban elkövetett lopás gyanúsítottjainak azonosításában – írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesekkel szemben.

Az elkövetők egy szegedi áruház pénztáránál több terméket a szalagra helyeztek, azonban néhányat a bevásárlókocsiban hagytak, amelyeket megpróbáltak eltulajdonítani. A bevásárlóközpont biztonsági szolgálata az áruház parkolójában tartóztatta fel a gyanúsítottakat, akik a vagyontárgyakat hátrahagyva távoztak a helyszínről.

A biztonsági kamerarendszer felvételt készített a tolvajokról.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyeket felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Default thumbnail
Előző sztori

Teherautó csúszott a Tiszába Maroslele közelében

Következő sztori

Az Invitel is csatlakozott a Digitális jólét alapcsomaghoz

Legutóbbi hasonló cikkek