Sport

Labdarúgás: első hazai győzelmét aratta a Szeged-Grosics a Szolnok ellen

Labdarúgás: első hazai győzelmét aratta a Szeged-Grosics a Szolnok ellen

2017. augusztus 19., szombat
Labdarúgás: első hazai győzelmét aratta a Szeged-Grosics a Szolnok ellen
szeged_2011_szolnok35_gs

Balázs Richárd duplázott, a Szeged 2011-Grosics Akadémia a második félidőben fordította maga javára a mérkőzést és szerezte meg a három pontot.

Gyula, 200 néző
2017. augusztus 19., 17.30
Szeged 2011-Grosics Akadémia
Szolnoki MÁV FC
Vége a mérkőzésnek.
Játékvezető: Molnár Attila * Asszisztens: Bertalan Dávid, Csatári Tibor
2
-
0

Merkantil Bank Liga NB II, 4. forduló

Szeged 2011-Grosics Akadémia - Szolnoki MÁV FC 2-0 (0-0)

Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző. Vezette: Molnár Attila (Bertalan Dávid, Csatári Tibor).

Szeged-Grosics:

Szántai - Horváth A., Coroian, Farkas M., Causic, Nicorec (Germán, 63'), Pászka, Molnár J. (Balogh G. 75'), Zabari, Zádori, Balázs.

Vezetőedző:

Supka Attila.

Szolnok:

Hrabina - Molnár, Horgosi, Kenderes, Jasarevic (Angyal, 63'), Földi, Papp, Tóth B. (Berdó, 63'), Pintér, Farkas A. (Király, 77'), Olasz.

Vezetőedző:

Balogh Pál.

Gól:

Balázs (57', 70').

Sárga lap:

Farkas (67'), Pászka (79'), Zabari (79'), Balogh (85'), Povázsai (87').

Online közvetítésünk

VÉGE.

90+5'
Itt a vége, első hazai győzelmét aratja a Supka-legénység az idei szezonban!
90+2'
Balogh Gusztáv kerül száz százalékos ziccerbe, de bepasszolja inkább Povázsainak kapura lövés helyett, aki azonban nem tud betalálni.
90'
Öt percet hosszabbít a játékvezető.
87'
Lassan a fél szegedi csapat besárgul. A Szolnok végezhet el szabadrúgást, ám a Szeged-Grosics indít egy kontrát belőle, Povázsai hozhatná, ha nem veszítené el, ezután megpróbálja visszaszerezni a labdát, de csak szabálytalanul sikerül neki.
85'
Szegedi támadás, Germán játszik össze Povázsaival, aki bekanyarítja középre a labdát, Balogh Gusztáv és Hrabina egyszerre mozdulnak rá, összeütköznek, a játékvezető kifelé ítél szabadrúgást és kioszt egy sárga lapot a szegedi játékosnak.
79'
Egy szabálytalanság, két sárga lap. Szerencsére nem ugyanaz a szegedi játékos kapja mindkettőt, Pászka és Zabari sárgulnak be, előbbi a szabálytalanságért, utóbbi reklamálás miatt.
77'
kihasználja utolsó változtatási lehetőségét a Szolnok, Farkas Aurélt Kánya Norbert váltja a hajrára.
75'
Kihasználja második cserelehetőségét is Supka Attila, Molnár Jánost Balogh Gusztáv váltja, mindeközben a kétgólos Balázst kell ápolni.
71'
A gól után szusszanhatnak egyet a felek, ivószünetet rendel el a játékvezető.
70'
GÓÓÓL! Ott a második is! Balázs Richárd megduplázza saját maga és csapatának góljai számát is, egy kipattanó kerül közvetlenül elé, ezt pedig kegyetlenül ki is használja és a kapuba pofozza a labdát, 2-0.
67'
Földi Marcell látványosan rogy össze egy szabálytalanság után, Farkas Márk volt az elkövető, akit egy sárga lappal jutalmaz meg a játékvezető.
63'
Mindkét mester cserél, Balogh Pál kettőt is. A Szolnoknál Jasarevic és Tóth Balázs hagyja el a pályát, helyükre Angyal Norbert és Berdó Péter érkezik. A hazaiaknál Nicorecet váltja Germán Tamás.
62'
Lüktetővé vált a játék a Szeged-Grosics vezetőgóljának köszönhetően, közben pedig úgy tűnik hogy mindkét oldalon lesz változtatás.
57'
GÓÓÓL! Megvan a vezetést, góllá érett a mezőnyfölény. Zabari és Molnár játszik össze szépen, utóbbi készít elő Balázs Richárdnak, aki hatalmas bombagólt ragaszt a szolnoki kapuba, 1-0.
51'
Most nyomás alatt tartja a Szeged-Grosics a Szolnokot, türelmesen jár körbe a labda. Balázs Richárd kerül helyzetbe, egészen pontosan szabadrúgást végezhet el és csupán néhány centivel téveszt célt, a hosszú felső mellett száll el a labda.
48'
Egyértelműen kezdeményezőbb a hazai csapat a második félidőben, előbb-utóbb megérkeznek a helyzetek is.
46'
A Szeged-Grosics kezdi a második félidőt, egyik vezetőedző sem cserélt a szünetben.

SZÜNET.

45'
Nicorec lő még be egy szögletet középre, de felszabadít a szolnoki védelem és ezzel véget is ér az első játékrész, küzdelmet igen, gólt nem láthatott a közönség az első 45 percben.
44'
Az utóbbi percekben kezdeményezőbb a Szolnok, Pintér előbb szabadrúgásból veszélyeztet, majd két szögletet is rúghat, de mindkét alkalommal felszabadít a szegedi védelem.
38'
A Szolnok nem igazán tud kibontakozni, nagyon jól szűr eddig a szegedi középpálya, nagy küzdelem zajlik a pályán.
34'
Szögletet végezhet el a Szeged-Grosics, a szolnoki védők kifejelik a beadást, ám az pont Pászka elé pattan, aki célba veszi a kaput, de nem találja el, fölé száll a lövés.
31'
Itt a szolnoki válasz Nicorec nagy helyzetére, Szántaniak kell bravúrt bemutatnia, felpörögtek kicsit az események.
28'
Ismét Nicorec akciózik, elé pattan a labda egy szolnoki labdavesztés következtében, óriási üres terület tátong előtte, majd egy az egyben viheti a szolnoki védőre, azonban az utolsó pillanatban rossz döntést hoz és elpasszolja a labdát.
27'
A játékrész felén túl Molnár Attila ivószünetet rendel el.
26'
Nagy helyzet! Nicorec lövése pattan meg Coroian lábán, már szinte bent van a kapuban, de az utolsó pillanatban mentenek a szolnoki védők a gólvonalról.
25'
Nem igazán eseménydús a mérkőzés eddig, többet birtokolja a labdát Supka Attila együttese, Pászka Lórándnak voltak ígéretes megindulásai, de ez egyelőre csupán meddő mezőnyfölény.
21'
Pászka indítja Nicorecet, aki azonban eladja a labdát, így fordulhat a Szolnok, de nem tudnak komoly lehetőséget kovácsolni a labdaszerzésből.
18'
Újabb gyanús szituáció a szolnoki tizenhatosnál, de ezúttal sem észlel szabálytalanságot Molnár Attila, a túloldalon ellenben a Szolnok szabadrúgáshoz jut, nagyjából 30 méterre Szántai kapujától.
16'
Érdekes szituáció, Balázs Richárd indulna meg ismét, úgy tűnik, hogy szabálytalanul akasztják meg, ám a játékvezető nem ítél szabadrúgást a Szegednek, kirúgással folytatódik a játék.
14'
Farkas Márk küldi előre a labdát, Balázs Richárd ugrana ki az indítással, de a szolnoki védők jól zárnak, így nem alakul ki helyzet.
12'
Továbbra is a mezőnyben zajlik a játék, meglehetősen passzív mindkét csapat, az utóbbi percekben a Szolnok végezhetett el egy szabadrúgás oldalról, de Horgosi Donát beívelését Farkas Márk hatástalanította, majd két szögletet is rúghattak a vendégek, de a szegedi védelem egyelőre jól áll a lábán.
6'
Ismerkednek a csapatok egymással, egyik fél sem esett neki a másiknak, a Szeged-Grosics ismét egy beíveléssel próbálkozik, de Pászka Lóránd szabadrúgása túlságosan erős, így kirúgással folytatódik a mérkőzés.
2'
A Szeged-Grosics előtt adódik az első kisebb lehetőség, Zabari íveli előre a labdát, ami Zádori irányába száll, de egy kicsit hosszú a csatárnak, így nem kell közbe avatkoznia a szolnoki kapusnak.
1'
Elkezdődött az összecsapás, a vendégek kezdték a találkozót, a Szeged-Grosics szokásos, kék-fekete összeállításában, a Szolnok tiszta fehérben lép pályára.

17.25

Köszöntjük olvasóinkat, néhány perc és kezdődik a Szeged 2011-Grosics Akadémia Szolnoki MÁV FC összecsapás a Merkantil Bank Liga negyedik fordulójából.

A mérkőzés 17.30-kor kezdődik Molnár Attila sípszavára.

A mérkőzés elé

A mérkőzés felvezetőjét

ITT

olvashatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.