Labdarúgás: kikapott a Méhkeréktől a SZEOL + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szeol-mehkerek030kf

Utolsó hazai edzőmérkőzésén vereséget szenvedett a Méhkerék SE-től a SZEOL SC.

Ezúttal azzal a Méhkerékkel játszott felkészülési mérkőzést a SZEOL SC, amely tavaly még az NB III Közép csoportjában szerepelt, ám nem tudott bennmaradni a ligában. A Békés megyeieknél szerepet kapott a korábban a SZEOL-ban futballozó Fülöp Tibor is.

Siha Zsolt együttese ugyan többször került a kapu elé riválisánál, azonban az utolsó megoldások rendre nem sikerültek a szegedieknél. Az ivószünetet követően egy szögletet követően nem tudott felszabadítani a védelem, majd a lecsorgóra lecsapott Piti László, és a kapuba gurított, 0-1. A félidő hajrájában egy visszagurított labdát Sztojka Ádám passzolt el Prokop Rostislav mellett, így megduplázták az előnyüket a vendégek – igaz, nem sokkal korábban Kéri Tamás gyakorlatilag egyedül megverte a vendégek védelmét, ám hiába fektette el még Vasas Gábor kapust is, ellőtte az üres kapu mellett a labdát.

A második félidőre szinte teljes sort cserélt a SZEOL, a fiatalok kaptak lehetőségek a szünet után. A második játékrészben is többet támadott a szegedi csapat, e helyett ismét a Méhkerék szerzett előbb gólt, miután egy jobb oldali szabadrúgásnál kezezést látott a tizenhatoson belül Borbás Bottyán Aurél, így büntetőt ítélt – ezt Nagy Gergely magabiztosan értékesítette, 0-3. A szépítés azért összejött, Benkő Jakab vitte le az alapvonalig a labdát, majd a középre passzolt játékszert Kiss Roland lőtte be, így kialakította az 1-3-as végeredményt.

Ez volt a SZEOL utolsó hazai mérkőzése, Rácz Lászlóék legközelebb augusztus 13-án, vasárnap a Pécs elleni hazai bajnoki nyitányon lépnek pályára.

Felkészülési mérkőzésen

SZEOL SC – Méhkerék SE 1-3 (0-2)
SZEOL: Prokop – Rácz, Gajág, Forró, Kéri, Papp Á., Lévai, Ondrejó, Maksimovic, Beretka, Mihály. Játszott még: Benkő, Kiss R., Rádóczi, Simai, Szabó A., Skribek, Rabatin, Bozóki. Edző: Siha Zsolt.

Siha Zsolt: “Szégyellem magam a játékosaim nevében is, elnézést a szurkolóktól!”

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Tizenöt százalékkal volt több dolguk a mentőknek a kánikula miatt

Default thumbnail
Következő sztori

A geotermiára, a szénre és a nem hagyományos szénhidrogén-vagyonra támaszkodhat Magyarország

Legutóbbi hasonló cikkek