Sport

Labdarúgás: kétgólos hátrányból egyenlített a HFC

Labdarúgás: kétgólos hátrányból egyenlített a HFC

2017. augusztus 2., szerda
Labdarúgás: kétgólos hátrányból egyenlített a HFC
hfc_morahalom04_gs

A félidőre kétgólos hátrányba került a Hódmezővásárhelyi FC a Kiskunfélegyháza ellen, azonban a fordulás után eltüntette hátrányát Major László együttese.

A Bács megyei I. osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK ellen folytatta felkészülését a Hódmezővásárhelyi FC, amelyben egy új játékos is helyet kapott. A klub megegyezett az előző szezonban a szintén NB III-as Dunaújvárosban szereplő, 24 éves

Ablonczy Gerjénnel

, aki a Közép csoport tavalyi szezonjában 32 mérkőzésen hat gólt szerzett, többek között betalált a vásárhelyieknek is. Az első félidőben azonban hiába voltak meg a lehetőségei a HFC-nek gólt, csak a Félegyháza szerzett, amely 2-0-ra vezetett 45 percet követően. A második 45 perc során azonban előbb

Faggyas Milán

ballal volt eredményes, majd

Bartyik Norbert

rutinosan elgurította a kapus mellett, ezzel beállította a végeredményt is. A HFC bajnoki előtti főpróbája szombaton 10 órától lesz a megyeegyes Kiskundorozsma ellen.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC - Kiskunfélegyházi HTK 2-2 (0-2)

HFC:

Bordás - Tóth, Huszár, Kökény, Mezei, Marton, Szilágyi, Prasler, Ablonczy, Laczkó D. Játszott még: Szatmári (kapus), Szabó M., Darida, Pataki, Bartyik N., Bartyik R., Kormányos, Bürgés, Vaits, Szabó D. Vezetőedző: Major László. Vásárhelyi gól: Faggyas, Bartyik N. Major László:

"Több ziccert is elrontottunk, a szünet előtt rosszul, utána kicsit jobban játszottunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.