Labdarúgás: kétgólos hátrányból egyenlített a HFC

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_morahalom04_gs

A félidőre kétgólos hátrányba került a Hódmezővásárhelyi FC a Kiskunfélegyháza ellen, azonban a fordulás után eltüntette hátrányát Major László együttese.

A Bács megyei I. osztályban szereplő Kiskunfélegyházi HTK ellen folytatta felkészülését a Hódmezővásárhelyi FC, amelyben egy új játékos is helyet kapott. A klub megegyezett az előző szezonban a szintén NB III-as Dunaújvárosban szereplő, 24 éves Ablonczy Gerjénnel, aki a Közép csoport tavalyi szezonjában 32 mérkőzésen hat gólt szerzett, többek között betalált a vásárhelyieknek is.

Az első félidőben azonban hiába voltak meg a lehetőségei a HFC-nek gólt, csak a Félegyháza szerzett, amely 2-0-ra vezetett 45 percet követően. A második 45 perc során azonban előbb Faggyas Milán ballal volt eredményes, majd Bartyik Norbert rutinosan elgurította a kapus mellett, ezzel beállította a végeredményt is.

A HFC bajnoki előtti főpróbája szombaton 10 órától lesz a megyeegyes Kiskundorozsma ellen.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Kiskunfélegyházi HTK 2-2 (0-2)
HFC: Bordás – Tóth, Huszár, Kökény, Mezei, Marton, Szilágyi, Prasler, Ablonczy, Laczkó D. Játszott még: Szatmári (kapus), Szabó M., Darida, Pataki, Bartyik N., Bartyik R., Kormányos, Bürgés, Vaits, Szabó D. Vezetőedző: Major László.

Vásárhelyi gól: Faggyas, Bartyik N.

Major László: “Több ziccert is elrontottunk, a szünet előtt rosszul, utána kicsit jobban játszottunk.”

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: döntetlent játszott a Keleti újonccal a Makó

Default thumbnail
Következő sztori

Először iktattak ki betegséget okozó DNS-t humán embrióból

Legutóbbi hasonló cikkek