Szórakozás

Krúdy irodalmi délutánt tartanak pénteken

Krúdy irodalmi délutánt tartanak pénteken

2017. augusztus 3., csütörtök
Krúdy irodalmi délutánt tartanak pénteken
krudy_gyula_aqrpi_bacsi0108_gs

A rendezvény délután háromkor kezdődik a Nemzeti Emlékkertben a szegedi városképvédők és az óbudai Krúdy Gyula Irodalmi Kör közös programjaként. A költészet és az irodalom mellett a zene is szerepet kap.

Pénteken délután megtelik prózával és költészettel a Nemzeti Emlékkert (Szeged, Földmíves utca 13.) Az óbudai székhelyű Krúdy Gyula Irodalmi Kör tagjai az ország minden pontjáról érkeznek Szegedre – jó kapcsolatuk a Szegedi Hagyományőrző és Városképvédő Egyesülettel közel másfél évtizedes múltra tekint vissza. „Hisszük, önmagunkban csak téblábolunk ebben az életben. Újra és újra le kell ülnünk egymással! Meg kell hallgatnunk a másik embert, ismernünk kell gondolkodásának mozgató rugóit ahhoz, hogy jobbá tegyük magunkat, és ezáltal a köröttünk levő világot! Tanuljunk egymástól, vigyük hírét az együvé tartozás megrendítő szeretetének!” – üzente meghívásában

Szilágyi Árpád,

a Magyar Kultúra Lovagja és

fényesi Tóth János

irodalomszervező, a Krúdy Irodalmi Kör emlékérmese. Biztosan részt vesz a délutánon a kör elnöke,

Kanizsa József

író, műfordító,

M. Jankó János

költő és

Vermes György

költő, író. Közreműködik a programok során

Takács Éva

népdalénekes, és

Erdélyi József

Kiskamara zenekara.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.