/

Gigaberuházásban vesz részt, és létszámot bővít a Dél-Konstrukt Zrt.

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

epitkezes_tervrajz

Rekord méretű, nettó 200 milliárd forint keretösszegű gigatenderben vehet részt a szegedi Dél-Konstrukt Zrt. – írta a napi.hu.

A portál a közbeszerzési eredménytájékoztató alapján közölte, hogy a kiírás nyerteseinek a közszféra európai uniós támogatású energiahatékonysági beruházásainak, valamint energetikai felújításainak megvalósítása lesz a feladata a következő négy évben. A beruházás részben műemlék épületeket is érint. A fejlesztések végrehajtásában a szegedi vállalkozás mellett a biatorbágyi West Hungária Bau Kft. és a zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. vesz részt. A Dél-Konstrukt Zrt. a SZEGEDma.hu megkeresésére megerősítette, hogy már a szerződéskötés is megtörtént, ami miatt jelentős, 50-100 fős létszámbővítést is terveznek. Mint írták, büszkeséggel tölti el őket, hogy ilyen komoly volumenű országos munkákban kaphatnak szerepet Szegeden működő építőipari vállalkozásként.

Előző sztori

Minél több verseny a cél a Hód Úszóknál

Következő sztori

A hőség miatt elrendelt munkavédelmi ellenőrzésnél 99 munkaadónál találtak problémát