Felborult egy autó az M5-ös autópályán

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A balesetben nem sérült meg senki – közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kedden négy szabadtéri tűzesethez riasztották az egységeket Csongrád megyében. Mórahalmon, valamint Szatymaz, Szentes és Makó külterületén is felcsaptak a lángok, minden esetben a kiszáradt aljnövényzet égett. A hivatásos és az önkéntes egységek közös erővel fojtották el a lángokat, személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Egy idős nő lakásához riasztották az egységeket kedden délelőtt Szegeden, a Szilléri sugárúton. Az asszony rosszulléte miatt nem tudott ajtót nyitni, ezért az egyik rokona kérte a katasztrófavédelem segítségét. A szegedi egység az ablakon keresztül jutott be a lakásba, a tűzoltók az eszméletlen sérültet stabil oldalfekvésbe helyezték, majd értesítették a mentőket.

Felborult egy személyautó kedden kora délután az M5-ös autópályán, Szeged közelében. A kocsi utasai sértetlenül szálltak ki a járműből, de a roncs akadályozta a pálya forgalmát. A műszaki mentést a szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók végezték el.

Default thumbnail
Előző sztori

Rétvári: több mint egymillió diák kap ingyen tankönyvet

Default thumbnail
Következő sztori

Gyurcsány nem felesel, de lenyomná az MSZP-t

Legutóbbi hasonló cikkek