Hírzóna

Elfogtak a rendőrök egy körözött szír férfit Lőkösházánál

Elfogtak a rendőrök egy körözött szír férfit Lőkösházánál

2017. augusztus 19., szombat
Elfogtak a rendőrök egy körözött szír férfit Lőkösházánál
rendorseg01_ia

Elfogtak a rendőrök egy szír férfit, aki egy vonaton, Lőkösházánál akart Magyarországról Romániába átjutni, de nemzetközi elfogatóparancs van érvényben ellene. Három gyermeke is vele volt, őket eltűntként kereste a német hatóság - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján péntek este.

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen csütörtök este kilépésre jelentkezett egy szír férfi, aki három gyermekével egy Romániába tartó nemzetközi gyorsvonaton utazott. A rendőrök megállapították, hogy ellene a német hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki szexuális bűncselekmények elkövetése miatt, ezért a gyulai rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, a gyermekeit pedig biztonságba helyezték. A Békés megyei rendőrök pénteken elfogtak egy 43 éves török férfit és egy 19 éves román nőt is, akik ellen emberkereskedelem és embercsempészet miatt adott ki elfogatóparancsot a német hatóság. A gyulai rendőrkapitányság mindkét külföldit őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.