Közélet

DK-s blog: Jobb is, hogy Botka sosem lesz miniszterelnök

DK-s blog: Jobb is, hogy Botka sosem lesz miniszterelnök

2017. augusztus 2., szerda
DK-s blog: Jobb is, hogy Botka sosem lesz miniszterelnök
Botka László; Molnár Gyula

Siralmas, egyúttal borzasztó távlatokkal kecsegtető MSZP-s belháború zajlik – írja a DK-közeli europakavezo.blog.hu.

Az

europakavezo.blog.hu

szerint gyötrelmes dolog látni, hogy a szocialisták hogyan teszik tönkre a kormányváltás esélyét. Pár hónappal a választás előtt ott tartanak, hogy

Botka László

a legsúlyosabb váddal illette

Molnár Zsoltot

, az MSZP elnökségi tagját - árulónak és Fidesz-ügynöknek nevezte -, majd ahelyett, hogy kizáratta volna a pártból, a helyén hagyta, és szakpolitikai feladatokkal bízta meg. Ezzel Botka maga bizonyította Molnár Zsolt ártatlanságát. Ha lett volna bizonyítéka az árulásra, nyilván bemutatta volna. Akkor pedig a megvádolt nemhogy szakpolitikai feladatokat nem végezhetne, hanem ki kellett volna rúgni. Mindez sok mindent megmutat az MSZP mai belső viszonyaiból, Botka vezetési stílusából. Csak akkor ez az ember hogyan fog kormányozni koalícióban, ha saját párttársaival ezt műveli? Persze, nincs illúziónk: Botka László sosem lesz miniszterelnök. Látva, amit művel, jobb is, hogy így van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.