Csütörtökön indul a Hungarikum Fesztivál

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hungarikufesztival18_gs

Minőségi magyar termékek kiállítása és vására várja az érdeklődőket a Széchenyi téren augusztus tizedik és tizenharmadika között.

Koncertek, jóga bemutató és mobil planetárium mellett hazánk számtalan sajátosságát megtalálhatják a szegediek a Széchenyi téren a hétvégén. A Hungarikum Fesztivált Szabó Sándor országgyűlési képviselő nyitja meg augusztus 10-én, csütörtökön 17.15-kor.

“A Hungarikum Fesztivál – Minőségi Magyar Termékek Kiállítása és Vására nem csak egy összművészeti fesztivál, annál sokkal több, sokkal kézelfoghatóbb, emberközelibb. Népszerűsége leginkább abban rejlik, hogy olyan – a szervezők által gondosan megválogatott – minőségi termékeket mutat be és kínál a közönségnek, amelyek ténylegesen a magyarsághoz, a magyar kultúrához szorosan kapcsolódnak. Így a kézművesek művészi alkotásaitól az őstermelők által házilag előállított gasztronómiai termékeken át az ősi magyar borvidékeken termesztett varázslatos nedűkig. Ez egy olyan rendezvény, ahol mindenki jól érzi magát, akár kicsi, akár nagy” – közölték a szervezők.

A rendezvény részletes programja ITT érhető el.

Default thumbnail
Előző sztori

73 ezer hektáron folytatódik az országos szúnyogirtás

Következő sztori

Lemondott a Momentum elnökségének két tagja

Legutóbbi hasonló cikkek