Bulvár

Állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban

Állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban

2017. augusztus 23., szerda
Állatkertek éjszakája a Szegedi Vadasparkban
image001

Immár hagyomány, hogy a nyár utolsó pénteki estéje az állatkerteké, vagyis ekkor az ország számos állatkertjében változatos, színes programokkal várják a látogatókat. Szegeden sincs ez másként, csakúgy, mint a többi nyári hónapban, augusztusban is szívesen várják a különleges esti program iránt érdeklődőket.

A sötétségbe borult erdő, az itt élő állatok éjszakai látványa mellett, a hagyományoknak megfelelően látványos etetések sorával készülnek. 19.30-kor a rozsomákoknál üdvözlik a vendégeket, ekkor tekinthető meg, hogy vadásznak a felkötözött, zsákba rejtett finomságokra a harcos menyétfélék. 20.15-kor kerül sor a borjúfókák esti tornájára. 20.45-kor a barna medvék váltanak lassú cammogásból aktívvá, mikor kiszagolják, milyen finomságokat helyeztek ki számukra, földön, ágon és víz színén úszva. 21.30-kor indul az afrikai túra, oroszlánok, fossza, törpe víziló és foltos hiéna etetésével. 20.00-tól 22.00-ig a bátrabbak mindenféle olyan „csúszómászóval” megismerkedhetnek, amelyet egyébként félnek megérinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.