Közélet

Több száz kamion robogott végig Szegeden + FOTÓK

Több száz kamion robogott végig Szegeden + FOTÓK

2017. július 14., péntek
Több száz kamion robogott végig Szegeden + FOTÓK
kamionfelvonulas007kf

Kamionos felvonulással kezdődött a XXVII. Nemzetközi Kamionos Country találkozó. Több száz monstrum robogott végig Szeged belvárosa, valamint az eseménynek helyt adó Sziksósfürdő között. A hétvégére már az előzetes érdeklődés is rendkívül magas volt.

A rendezvény főszervezője

Ágoston Attila

kiemelte a felvonulással kapcsolatban, hogy idén azzal az érdekességgel is készültek, hogy az egyik kamion platóján fodrász nyírja az arra vállalkozók haját. A főszervezőtől megtudtuk, hogy a kamionosoknál rendkívül erős az összetartó erő, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy már huszonhetedik alkalommal rendezik meg a találkozót. A sofőrök belföldről és külföldről egyaránt érkeznek a jeles eseményre, amit mindig szorgos kamionmosás és tisztítás előz meg. Rengeteg programmal készülnek a látogatóknak, amelyek között kicsik és nagyok is megtalálhatják a kedvükre valót. A szombati nap folyamán a gyerekeknek vetélkedőket és énekversenyt hirdetnek, azonban a felnőttek sem maradnak ki a játékos vetélkedőkből, hiszen számukra a sörivó verseny mellett a szkander párbaj, illetve a kamionhúzás nyújt majd biztos szórakozást. Természetesen a zene sem maradhat el egy ilyen nagyszabású rendezvényről, a pénteki este során többek között Jampec party-t tartanak, szombaton pedig egy híres németországi country zenekar érkezik a rendezvényre. A hétvége fő attrakciójára vasárnap délután kerül sor a szegedi Huszár Mátyás Rakparton, ahol kamionos gyorsulási versenyt rendeznek a száguldás szerelmesei számára. Ágoston Attilától megtudtuk, hogy ezen a részvétel ingyenes, ahova rengeteg rajongót és érdeklődőt várnak. A két napra érvényes felnőtt belépő ára 2500 Ft, öt és tizennégy éves kor között 1500 Ft, öt év alatt pedig ingyenesen látogatható rendezvény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.