Teljes kapacitással működik a röszkei határátkelő + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

roszke_hataratkelo_rendorseg1

Hűtött ásványvízzel kínálják a rendőrök a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol szombat délelőttre négyórás várakozás alakult ki. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen – olvasható a police.hu-n.

A határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök július 29-én, a forróságban ismét hűtött ásványvizet osztanak a sorban álló, átlépésre várakozó utasoknak. A négyórás várakozás szombat délelőttre alakult ki. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen.

A rendőrség a következő hetekben is erős forgalomra számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indulnak.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

no images were found

Előző sztori

Harmincöt milliárdért fejlesztik a Hungaroringet 2019-ig

Következő sztori

Aláírásgyűjtés indul az európai bérunióért (FRISSÍTVE)