Közélet

Teljes kapacitással működik a röszkei határátkelő + FOTÓK

Teljes kapacitással működik a röszkei határátkelő + FOTÓK

2017. július 29., szombat
Teljes kapacitással működik a röszkei határátkelő + FOTÓK
roszke_hataratkelo_rendorseg1

Hűtött ásványvízzel kínálják a rendőrök a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen kilépésre várakozó utasokat, ahol szombat délelőttre négyórás várakozás alakult ki. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen - olvasható a police.hu-n.

A határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő rendőrök július 29-én, a forróságban ismét hűtött ásványvizet osztanak a sorban álló, átlépésre várakozó utasoknak. A négyórás várakozás szombat délelőttre alakult ki. Az átkelőhely teljes kapacitással működik annak érdekében, hogy a határátlépés minél gördülékenyebben történjen. A rendőrség a következő hetekben is erős forgalomra számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig nyaralni indulnak. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a

www.police.hu

oldal Határinfo rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az érdeklődők. A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.