Szatymazon fesztiváloznak a Szegedi Cicamentők

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

cicamentok2

Immár harmadik alkalommal vesz rész a Szatymazi Őszibarack Fesztiválon a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ahogy a korábbi években, most is az a céljuk, hogy jó hangulatban, érdekes és hasznos formákban hívják fel kicsik és nagyok figyelmét az állatvédelemre, a felelős állattartás szabályaira, az állati élet tiszteletének fontosságára.

Szatymazon rendezik meg július 7-én és 8-án a sok helyi és környékbeli látogatót vonzó, hagyományossá vált Őszibarack Fesztivált és Falunapot. A különféle szórakoztató programok, koncertek, gasztronómiai élmények mellett a civil faluban a Szegedi Cicamentők július 8-án, szombaton 10-től 18-óráig várják a cica- és kutyabarát családokat.

Nemcsak a gyerekeknek, a felnőtteknek is készülnek az egyesület tagjai vidám programokkal. Lesz rajzolás, színezés, origami, cica- és kutya-kvízek. Míg a felnőttek komolyabb tesztekkel, a gyermekek játékos villámkérdésekkel mutathatják be ismereteiket házi kedvenceikről, azok leghelyesebb tartási körülményeiről. A tudáspróbát teljesítő gyerekek között ajándékot sorsolnak ki.

Előző sztori

Nyár végéig több mint ezer véradást szerveznek országszerte

Következő sztori

Bíróság előtt a mobilt rabló fiatalok