Bulvár

Szatymazon fesztiváloznak a Szegedi Cicamentők

Szatymazon fesztiváloznak a Szegedi Cicamentők

2017. július 6., csütörtök
Szatymazon fesztiváloznak a Szegedi Cicamentők
cicamentok2

Immár harmadik alkalommal vesz rész a Szatymazi Őszibarack Fesztiválon a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. Ahogy a korábbi években, most is az a céljuk, hogy jó hangulatban, érdekes és hasznos formákban hívják fel kicsik és nagyok figyelmét az állatvédelemre, a felelős állattartás szabályaira, az állati élet tiszteletének fontosságára.

Szatymazon rendezik meg július 7-én és 8-án a sok helyi és környékbeli látogatót vonzó, hagyományossá vált Őszibarack Fesztivált és Falunapot. A különféle szórakoztató programok, koncertek, gasztronómiai élmények mellett a civil faluban a Szegedi Cicamentők július 8-án, szombaton 10-től 18-óráig várják a cica- és kutyabarát családokat. Nemcsak a gyerekeknek, a felnőtteknek is készülnek az egyesület tagjai vidám programokkal. Lesz rajzolás, színezés, origami, cica- és kutya-kvízek. Míg a felnőttek komolyabb tesztekkel, a gyermekek játékos villámkérdésekkel mutathatják be ismereteiket házi kedvenceikről, azok leghelyesebb tartási körülményeiről. A tudáspróbát teljesítő gyerekek között ajándékot sorsolnak ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.