Sport

Strandfoci: bebiztosította Final Fouros részvételét az FC Junior Sport

Strandfoci: bebiztosította Final Fouros részvételét az FC Junior Sport

2017. július 29., szombat
Strandfoci: bebiztosította Final Fouros részvételét az FC Junior Sport
siofok_junior_sport_07_01_fb

Miután legyőzte a Jászfényszarut, biztossá vált a Final Four-ban való részvétele az FC Junior Sportnak.

Kulcsmeccs várt szombati második találkozóján az FC Junior Sportra, amely a listavezető Jászfényszaruval nézett farkasszemet - az már a találkozó előtt biztos volt, hogy az ellenfél ott lesz a négyes döntőben, ez a szegediek számára ugyanakkor csak a meccs után dőlhetett el. Ugyan pillanatok alatt egyenlíteni tudott a listavezető Rutai Balázs vezető találata után, de az első harmad végére kettővel, majd a második játékrész kezdetére már három góllal is meglépett a szegedi együttes. Mindez azonban az utolsó játékrész hajrájára eltűnt, Vernyik Dávid egyenlített három perccel a vége előtt, innentől pedig őrült hajrá következett: a Szeged egy percen belül kétszer is betalált, Vernyik vezérletével pedig tartotta magát a Jászfényszaru, de az utolsó pillanatokban a Tisza-partiak két japán légiósa, Suzuki Masato és Iino Tomoyuki is eredményes volt, így végül egy őrült csatában 9-7-re nyert a Junior Sport, és függetlenül a vasárnap rá váró két meccstől, már biztosan ott lesz a Final Fourban. A vasárnapi két, Bodon Péter FC és DEAC elleni meccsek tétje az lesz: hanyadik helyen zárja az alapszakaszt Paulo Marcelo Rocha csapata, és így kivel találkozhat majd a négyes döntőben.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

Jászfényszaru GWP Cserry - FC Junior Sport 7-9 (1-3, 3-2, 3-4)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Takács Ryan Lee, Horváth Patrik (Baghy Csaba).

Jászfényszaru:

Szacskó - Fekete, Ughy, Schranz, Vernyik (4). Csere: Szalánczi, Abbas, Besenyei, Maciuca (3), Simonyi. Vezetőedző: Csomós Tamás.

Junior Sport:

Lipők - Deák, Szentes Bíró (1), Rutai (5), Bullás (1). Csere: Nagy G., Hatvani, Suzuki (1), Iino (1), Albert. Vezetőedző: Paulo Marcelo Rocha.

Korábban írtuk

A Bonyhád elleni remek fordítás után újabb nehéz feladat várt az FC Junior Sportra a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga 4., záró fordulójának szombati játéknapján. A forduló előtt listavezető, Siófoki Bányásszal csaptak össze

Szentes Bíró Tamásék

, ám a vártnál könnyebben gyűjtötték be a három pontot. A gólgyártást a csapat gólfelelőse

Rutai Balázs

kezdte meg a hatodik percben, sőt egy perccel később megduplázta saját maga és csapata találatai számát is. Erre azonnal érkezett a siófoki válasz

Mohammad Mohammadi Ali

révén, de a második harmad végére gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést a szegediek: Hatvani, Bullás és Szentes Bíró is bevette a hazai kaput, így az utolsó játékrésznek 7-1-s Junior Sport előnnyel vághattak neki a felek.

Mester Gellért

duplájával két gólt faragott hátrányából a harmadik harmad elején a Siófok, de esélye sem volt a fordításra.

Paolo Marcelo Rocha

együttese 12-3-ra ütötte ki ellenfelét, így magabiztosan várhatja az esti, Jászfényszaru elleni újabb rangadót.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

Siófoki Bányász SE – FC Junior Sport 3-12 (1-4, 0-3, 2-5)

Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Horváth Patrik (Bedi Tamás, Urgyán Antal).

Siófok:

Bagi – Lapos, Salem Waleed, Salem Ahmed, Szabó. Csere: Bocsev, Abdulla, Gergye, Ali, Mester.

Vezetőedző:

Mohamed Abbas Mohamed Bashir Almaazmi.

FC Junior Sport:

Lipők – Deák, Szentes Bíró, Rutai, Bullás. Csere: Nagy, Hatvani, Suzuki, Iino, Albert.

Vezetőedző:

Paolo Marcelo Rocha.

Gól:

Ali (9'), Mester (29',31') ill. Rutai (6',7',11',33') Hatvani (10',18',34') Bullás (17'), Szentes Bíró (24',32',34'), Albert (35').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.