Strandfoci: bebiztosította Final Fouros részvételét az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

siofok_junior_sport_07_01_fb

Miután legyőzte a Jászfényszarut, biztossá vált a Final Four-ban való részvétele az FC Junior Sportnak.

Kulcsmeccs várt szombati második találkozóján az FC Junior Sportra, amely a listavezető Jászfényszaruval nézett farkasszemet – az már a találkozó előtt biztos volt, hogy az ellenfél ott lesz a négyes döntőben, ez a szegediek számára ugyanakkor csak a meccs után dőlhetett el.

Ugyan pillanatok alatt egyenlíteni tudott a listavezető Rutai Balázs vezető találata után, de az első harmad végére kettővel, majd a második játékrész kezdetére már három góllal is meglépett a szegedi együttes. Mindez azonban az utolsó játékrész hajrájára eltűnt, Vernyik Dávid egyenlített három perccel a vége előtt, innentől pedig őrült hajrá következett: a Szeged egy percen belül kétszer is betalált, Vernyik vezérletével pedig tartotta magát a Jászfényszaru, de az utolsó pillanatokban a Tisza-partiak két japán légiósa, Suzuki Masato és Iino Tomoyuki is eredményes volt, így végül egy őrült csatában 9-7-re nyert a Junior Sport, és függetlenül a vasárnap rá váró két meccstől, már biztosan ott lesz a Final Fourban.

A vasárnapi két, Bodon Péter FC és DEAC elleni meccsek tétje az lesz: hanyadik helyen zárja az alapszakaszt Paulo Marcelo Rocha csapata, és így kivel találkozhat majd a négyes döntőben.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

Jászfényszaru GWP Cserry – FC Junior Sport 7-9 (1-3, 3-2, 3-4)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Takács Ryan Lee, Horváth Patrik (Baghy Csaba).
Jászfényszaru: Szacskó – Fekete, Ughy, Schranz, Vernyik (4). Csere: Szalánczi, Abbas, Besenyei, Maciuca (3), Simonyi. Vezetőedző: Csomós Tamás.
Junior Sport: Lipők – Deák, Szentes Bíró (1), Rutai (5), Bullás (1). Csere: Nagy G., Hatvani, Suzuki (1), Iino (1), Albert. Vezetőedző: Paulo Marcelo Rocha.

Korábban írtuk

A Bonyhád elleni remek fordítás után újabb nehéz feladat várt az FC Junior Sportra a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga 4., záró fordulójának szombati játéknapján. A forduló előtt listavezető, Siófoki Bányásszal csaptak össze Szentes Bíró Tamásék, ám a vártnál könnyebben gyűjtötték be a három pontot. A gólgyártást a csapat gólfelelőse Rutai Balázs kezdte meg a hatodik percben, sőt egy perccel később megduplázta saját maga és csapata találatai számát is. Erre azonnal érkezett a siófoki válasz Mohammad Mohammadi Ali révén, de a második harmad végére gyakorlatilag eldöntötték a mérkőzést a szegediek: Hatvani, Bullás és Szentes Bíró is bevette a hazai kaput, így az utolsó játékrésznek 7-1-s Junior Sport előnnyel vághattak neki a felek. Mester Gellért duplájával két gólt faragott hátrányából a harmadik harmad elején a Siófok, de esélye sem volt a fordításra. Paolo Marcelo Rocha együttese 12-3-ra ütötte ki ellenfelét, így magabiztosan várhatja az esti, Jászfényszaru elleni újabb rangadót.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

Siófoki Bányász SE – FC Junior Sport 3-12 (1-4, 0-3, 2-5)
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Horváth Patrik (Bedi Tamás, Urgyán Antal).
Siófok: Bagi – Lapos, Salem Waleed, Salem Ahmed, Szabó. Csere: Bocsev, Abdulla, Gergye, Ali, Mester. Vezetőedző: Mohamed Abbas Mohamed Bashir Almaazmi.
FC Junior Sport: Lipők – Deák, Szentes Bíró, Rutai, Bullás. Csere: Nagy, Hatvani, Suzuki, Iino, Albert. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.
Gól: Ali (9′), Mester (29′,31′) ill. Rutai (6′,7′,11′,33′) Hatvani (10′,18′,34′) Bullás (17′), Szentes Bíró (24′,32′,34′), Albert (35′).

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: a hajrában maradt alul a SZEOL a hírös városban

Default thumbnail
Következő sztori

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

Legutóbbi hasonló cikkek