Strandfoci: az utolsó percekben fordított a Bonyhád ellen az FC Junior Sport

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

fcjunior_sport_garvittax_06_30

Kétgólos hátrányból állt fel az FC Junior Sport a közvetlen rivális Bonyhád ellen, így komoly lépést tett a Final Four felé.

A harmadik találkozott a negyedikkel a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga negyedik fordulójának pénteki játéknapjának záró összecsapásán. Az FC Junior Sport a harmadik percben Bullás Imre góljával megszerezte a vezetést, ám a második játékrészben fordított a Bonyhád. Szlama, Máté és Völgyi is bevette Lipők Benjámin kapuját, így már 3-1-re is vezettek a bonyhádiak. Rutai góljával zárkózott a szegedi csapat, de közvetlenül ezután Genczler talált be és úgy festett, megnyerheti a rangadót a Bonyhád. Ezután azonban már csak szegedi gólok születtek, Rutai kétszer, Szentes Bíró egyszer volt eredményes, Paolo Marcelo Rocha csapata pedig fontos három pontot gyűjtött be az 5-4-s sikerrel. Az FC Junior Sportra szombaton két kemény mérkőzés vár. Délelőtt a listavezető Siófokkal, délután pedig a címvédő Jászfényszaruval csapnak össze Deák Donáték.

Nemzeti Strandlabdarúgó Liga, 4. forduló

FC Junior Sport – Bonyhád BFC 5-4
Siófok, MLSZ Beach Aréna. Vezette: Baghy Csaba (Dobai János, Urgyán Antal)
FC Junior Sport: Lipők – Deák, Szentes Bíró, Rutai, Bullás. Csere: Nagy, Hatvani, Suzuki, Iino, Albert. Vezetőedző: Paolo Marcelo Rocha.
Bonyhád: Szabó – Szlama, Máté, Völgyi, Sebestyén. Csere: Komáromi, Köllő, Genczler, Szász, Vénosz.
Gól: Bullás (3′), Rutai (27′, 32′, 37′), Szentes Bíró (37′) Szlama (16′), Máté (18′), Völgyi (26′), Genczler (27′)

Default thumbnail
Előző sztori

Az amerikai pénzügyminisztérium újabb szankciókat jelentett be Irán ellen

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: Klausz Lászlóék ellen rajtol a Szeged-Grosics

Legutóbbi hasonló cikkek