Közélet

Rendkívüli akció a megújult Széchenyi téri lottózóban!

Rendkívüli akció a megújult Széchenyi téri lottózóban!

2017. július 12., szerda
Rendkívüli akció a megújult Széchenyi téri lottózóban!
szechenyi_ter_lottozo_kulso

Akcióval várják a játékosokat Szeged frissen felújított lottózójában: legalább 2000 Ft-os vásárlás után egy ajándék Black Jack sorsjegy jár az itt fogadóknak.

A megszépült Széchenyi téri lottózó az újranyitás alkalmából, július 6 és július 23 között rendkívüli akcióval várja régi és új játékosait. Ebben az időszakban ajándék Black Jack sorsjegy jár azoknak, akik legalább 2000 Ft értékben fogadnak az üzletben.*

szechenyi_ter_lottozo_belso

A 141. számú lottózó vásárlótere nem csak tágasabb és kényelmesebb lett, az interaktív vásárlói élmény kialakítására is figyelt itt a Szerencsejáték Zrt. Érintőképernyős okoseszközök és nagyképernyős tévék állnak a fogadók, leginkább a sportfogadók rendelkezésére. Ezeken még nagyobb élmény követni a lottójátékok eredményeit, a Tippmix ajánlatokat és a sportmérkőzéseket. A látvány mellett a kényelemre is gondolt a lottótársaság, mostantól ingyenes wifi elérés várja itt a játékosokat, a terminálokon pedig bankkártyás fizetés is megvalósítható. A kívül-belül megújult, klimatizált üzlet a játékoshoz igazított nyitvatartási időben, hétfőtől péntekig 8 és 18 óra között, szombaton 8 és 17 óra között, vasárnap pedig 9 és 14 óra között várja a fogadókat. Tegyen itt egy próbát, és duplázza meg szerencséjét a július 6-tól kezdődő akció ajándék Black Jack sorsjegyével! A szerencse ugyanis gyakori vendég a Széchenyi tér 6. szám alatt: legutóbb 2017. június 3-án, szombaton nyertek 3 millió forintot egy itt feladott, négy találatos Ötöslottó szelvénnyel. Lehet, hogy Ön lesz a következő nyertes, akinek szerencséjéről évekig mesélnek majd a környéken? *Az ajándék Black Jack sorsjegyet az 500 darabos készlet erejéig tudjuk biztosítani játékosainknak. (X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.