Nyári slágerrel robbant a Soerii & Poolek és a Suck My Disco

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

brutalis_nyar

A szegedi Suck My Disco csapata gondolta újra a Soerii & Poolek formáció öt évvel ezelőtt kiadott, nagy sikert elérő kultikus szerzeményét. A „Brutális nyár 2017” új hangzásvilágával, a mai trendnek megfelelő elektronikus köntösbe bújtatott dallamaival válhat a nyár slágerévé.

Soerii & Poolek közel tíz éve szórakoztatják a hazai közönséget őrült bulijaikkal és egyedi produkcióikkal. A 2012-ben napvilágot látott Brutális nyár című zenéjük hamar belopta magát a hallgatók szívébe és vált a forró nyári éjszakák meghatározó „parthimnuszává”.

A Suck My Disco csapata újragondolta a korábbi slágert, saját egyediségüket beleadva elkészítették a dal 2017-es verzióját. A szegedi srácok elmondták, a „Brutális nyár 2017” a szerzemény eredeti hangulatára épít, ügyelve arra, hogy a hangzás végig aktuális és modern legyen. És hogy szerintük mi kell egy ütős zenéhez? MYRA Monoka elbűvölő énekhangja, egy kis tört, némi négy negyed és persze a hatalmas zúzás, valamint minden más, amely felejthetetlenné teheti az idei nyarat.

Default thumbnail
Előző sztori

Szünetel az e-matrica és az e-útdíj értékesítése vasárnap hajnalban

Következő sztori

Megjelent a Déli Szó negyedik száma – lapozza online!

Legutóbbi hasonló cikkek