Bulvár

Négy műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották a tűzoltókat szerdán

Négy műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották a tűzoltókat szerdán

2017. július 27., csütörtök
Négy műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották a tűzoltókat szerdán

A Csongrád megyei egységeknek szerdán is akadt dolga, Szentesen közlekedési balesethez, Makón kidőlt fa miatt, Röszkén pedig tűzhöz riasztották őket.

Közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat szerda reggel Szentesen. Az Ady Endre utcában két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében két ember könnyű sérülést szenvedett. Délelőtt egy villanyvezetékre dőlt faágat távolítottak el a hódmezővásárhelyi Rárósi úton a helyi tűzoltók. A déli órákban Makón, a Lúdvári utcában is elektromos vezetékre dőlt egy fa. A makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a mintegy nyolc méter magas növényt. Este az M5 autópályán, Szatymaz közelében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, a benne ülő három személy könnyebben megsérült. A helyszínre érkező kisteleki és szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Éjszaka Röszkén, a Hunyadi utcában égett száraz fű, avar, mintegy 200 négyzetméteres területen. A tüzet a kiérkező szegedi tűzoltó egység rövid idő alatt megfékezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.