Négy műszaki mentéshez és egy tűzesethez riasztották a tűzoltókat szerdán

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Csongrád megyei egységeknek szerdán is akadt dolga, Szentesen közlekedési balesethez, Makón kidőlt fa miatt, Röszkén pedig tűzhöz riasztották őket.

Közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat szerda reggel Szentesen. Az Ady Endre utcában két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében két ember könnyű sérülést szenvedett.
Délelőtt egy villanyvezetékre dőlt faágat távolítottak el a hódmezővásárhelyi Rárósi úton a helyi tűzoltók.

A déli órákban Makón, a Lúdvári utcában is elektromos vezetékre dőlt egy fa. A makói hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével távolították el a mintegy nyolc méter magas növényt.

Este az M5 autópályán, Szatymaz közelében egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, a benne ülő három személy könnyebben megsérült. A helyszínre érkező kisteleki és szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet.

Éjszaka Röszkén, a Hunyadi utcában égett száraz fű, avar, mintegy 200 négyzetméteres területen. A tüzet a kiérkező szegedi tűzoltó egység rövid idő alatt megfékezte.

Előző sztori

Csocsó, futballbajnokság és ÁGOTA-bál az országos ÁGOTA-tábor hatodik napján + FOTÓK

Következő sztori

HÖOK: több új hallgatót vettek fel mint tavaly