Megszűnt a várakozás Röszkénél

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Torlódás a röszkei határátkelõn

Megszűnt a várakozás a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen, a személyforgalomban. Mind a belépő, mind a kilépő oldalon ismét zavartalan az átlépés – írja a police.hu.

Szombat délelőttre a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán négyórás, a belépő oldalon kétórás várakozás alakult ki a személyforgalomban. A torlódás 2017. július 30-án késő délutánra megszűnt, az átkelés mostanra folyamatos.

A rendőrség a következő hetekben is, mind a kilépő, mind a belépő oldalon erős hétvégi forgalomra számít, hiszen a turisták pihenni, Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra indulnak, amelynek leteltével ismét visszatérnek munkahelyükre.

Ezért útnak indulás előtt célszerű tájékozódni a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség honlapjának Határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikációjával.

A rendőrség kéri, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és amennyiben szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket. Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

Előző sztori

Labdarúgás: Germán duplája után győzelemmel rajtolt a Szeged-Grosics + FOTÓK

Következő sztori

Pszichológus: gyakran eltér egymástól az a kép, amelyet a sztárok magukról kialakítanak, illetve a társadalomnak közvetítenek