Megjelent a Déli Szó ötödik száma – lapozza online!

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

deliszo_otodik

Közéleti hetilapként indult el újra a Déli Szó című kiadványunk, a VIII. évfolyam ötödik számát július 28-tól vehetik kezükbe a Szegeden és a környező településeken élők.

Szeged és tizennyolc további Csongrád megyei település olvasóközönségét szolgálja a SZEGEDma.hu-t is kiadó Napfénymédia és Marketing Kft. új köntösbe öltöztetett, színes közéleti hetilapja, a Déli Szó. Az ötödik szám július 28-án jelent meg, és mivel a kiadványt ingyenesen terjesztjük, érdemes figyelni és keresni a postaládákban. A tartalomban a nagyobb lélegzetvételű közéleti írások mellett helyet kapnak izgalmas, valamint közérdekű kishírek, szórakoztató anyagok, emberközeli, emberléptékű interjúk is, és természetesen az oktatás, a kutatás vagy a sport szerelmesei is megtalálják az őket foglalkoztató írásokat Szegedtől Mórahalomig, Deszktől Bordányig. Játékra is hívjuk olvasóinkat, hétről hétre értékes nyereményeket kínálunk.

Ízelítő az ötödik szám tartalmából:

– Történelmi beszédet mondott Orbán Viktor Tusványoson
– A közönség elismerésére a legbüszkébb a Csík Zenekar
– Minden gyermeknek megadja az esélyt a kormány
– A kicsiknek és nagyoknak is kedveznek Tiszaszigeten
– Harry Potter varázsa Szegeden sem múlik el
– Rombolják a futballstadionokat a megyeszékhelyen

Déli Szó minden pénteken és szombaton 24 oldalon az Ön postaládájában is! Keresse, szeresse! És akár szerkessze velünk! Természetesen számítunk észrevételeikre, visszajelzéseikre, véleményükre és témajavaslataikra is, melyeket adeliszomagazin@gmail.com e-mail címre várunk.

A Déli Szó 2017. július 28-i száma ide kattintva tölthető le és lapozgatható elektronikus formában.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: 48. alkalommal rendezik meg a Marika-kupát

Következő sztori

Molnár Zsolt: állok bármilyen vizsgálat elé

Legutóbbi hasonló cikkek